FTB İÇİN 1.4.7 Mİ GEREKİYOR?

kaanbb11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba, bende 1.5.2 yüklü, mindcrack, direwolf filan yüklemeyi deniyorum, crash veriyor, sanırsam 1.5.2 olduğu için sürümüm, ondan crash oluyor. Size sormak istedim, 1.5.2 olduğu için mi crash veriyor? 1.4.7 indirmem gerekir mi?[DOUBLEPOST=1374922672,1374922310][/DOUBLEPOST]Ayrıca Invalid Username or Password hatası almaya başladım, çıldırmak üzereyim ya lanet girsin böyle mod paketine, yemin ediyorum buna benzer bir şey olsa ftbnin yüzüne bakmam. Hata üstüne hata, hata üstüne hata.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen orjinal değilsin o yüzden.Bilmiyorsun.FTB Launcher Cracked yaz googleya ilk çıkanı indir.Sonra kur Create Profile'den adını yaz şifreyide salla.Ondan sonra birisini yüklemeye başla.FTB %appdata%da ayrı bir konum elde ediyor ftblauncher diye.Bu yüzden ondan bağımsız.

kaanbb11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yaptım herşeyi de, bu sefer de modloader hatası veriyor modu yükleyip minecraft launcher'ı açtıktan sonra. Modloader found bilmem ne, with minecraft install, böyle bişeyler yazıyordu unuttum.

kaanbb11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tamam.[DOUBLEPOST=1374928982,1374928340][/DOUBLEPOST]Peki ben 1.4.7'yi 1.5.2 sürümüm ile oynayabilirmiyim? Ayrıca niye 1.5.2 sürümüne çıkarmıyorlar ki? 1.6.2 de olur, atlı.[DOUBLEPOST=1374929912][/DOUBLEPOST]Bu sefer de her şey tamam, building terrainde kalıyor.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O senin pcnin kötülüğü yeni mod packlar var, fakat modlar çıkmadı.Redpower çıkmadan FTB olmaz.