FTb iyi oynayan, ne yapacağını iyi bilen arkadaşlara soruyorum
Siz FTB'yi nasıl öğrendiniz oynaya oynaya mı yoksa rehber mi izlediniz
BF chicken gamers Modlu Survival 55 bölümüde izle ayrıca yeşil devin maceraları technic bölümleri bide kendin gir kurcala bide bf chicken gamers in mod tanıtımlarını izle biraz uzun sürcek
Hala izliyorsan modlu ssp BevoLJ, WayofTime ve scyther159 öneririm az aboneli ama modlu mc çeken en iyi kanallardan 3ü Dire amcanın dışında ayrıca hypnotizd de izleyebilirsin.Modlu Minecraft'a Tekkit le başladım Youtube dan Yogscast dan Duncan adlı oyuncuyu izleyere öğrendim daha sonra Direwolf20 adlı oyuncudan modlu minecraftın tüm inceliklerini öğrendim daha sonra FTB pack çıkınca Direwolf20 izlemeyi sürdürdüm ve Herşeyi Direwolf20 den öğrendim .
WayofTime,BevoLJ biliyorum ama scyther159,hypnotizd bilmiyordum mutlaka izlicem saolHala izliyorsan modlu ssp BevoLJ, WayofTime ve scyther159 öneririm az aboneli ama modlu mc çeken en iyi kanallardan 3ü Dire amcanın dışında ayrıca hypnotizd de izleyebilirsin.![]()
scyther159 daha çok çok çok az aboneye sahip ama adam baya iyi oynuyor. hypno ise zaten ün yapmış HermitCraftta oynayan birisi. Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaWayofTime,BevoLJ biliyorum ama scyther159,hypnotizd bilmiyordum mutlaka izlicem saol![]()