FTB 'yi iyi oynayan arkadaşlar size sorum olacak

Erkolik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
FTb iyi oynayan, ne yapacağını iyi bilen arkadaşlara soruyorum
Siz FTB'yi nasıl öğrendiniz oynaya oynaya mı yoksa rehber mi izlediniz

Cankut

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
azelzanınkilerden ana hatları anladım ama çoğunlugunu deneyerek buldum öbür türlü bak yap keyif vermezdi çünkü

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
BF chicken gamers Modlu Survival 55 bölümüde izle ayrıca yeşil devin maceraları technic bölümleri bide kendin gir kurcala bide bf chicken gamers in mod tanıtımlarını izle biraz uzun sürcek

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıcı arkadaşımdan teknik modlar olduğunu duydum sonradan ise kendi kendime oynadım ve öğrendim modların wikilerine bakarak. İngilizcen yoksa köfte ve xeonen izlemeni öneririm. Biz eğlence için izliyoruz ama onlar rehber tadında anlatıyor.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Modlu Minecraft'a Tekkit le başladım Youtube dan Yogscast dan Duncan adlı oyuncuyu izleyere öğrendim daha sonra Direwolf20 adlı oyuncudan modlu minecraftın tüm inceliklerini öğrendim daha sonra FTB pack çıkınca Direwolf20 izlemeyi sürdürdüm ve Herşeyi Direwolf20 den öğrendim .

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlu Minecraft'a Tekkit le başladım Youtube dan Yogscast dan Duncan adlı oyuncuyu izleyere öğrendim daha sonra Direwolf20 adlı oyuncudan modlu minecraftın tüm inceliklerini öğrendim daha sonra FTB pack çıkınca Direwolf20 izlemeyi sürdürdüm ve Herşeyi Direwolf20 den öğrendim .
Hala izliyorsan modlu ssp BevoLJ, WayofTime ve scyther159 öneririm az aboneli ama modlu mc çeken en iyi kanallardan 3ü Dire amcanın dışında ayrıca hypnotizd de izleyebilirsin. :D

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hala izliyorsan modlu ssp BevoLJ, WayofTime ve scyther159 öneririm az aboneli ama modlu mc çeken en iyi kanallardan 3ü Dire amcanın dışında ayrıca hypnotizd de izleyebilirsin. :D
WayofTime,BevoLJ biliyorum ama scyther159,hypnotizd bilmiyordum mutlaka izlicem saol :D

Ck1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kofteistkofte gayet bilgilendiriyor,ama ben kendim ogrendikten sonra o adami kesfettim.

Not Enough Items ve pluginleri varsa,recipe lardan da yararlanip ogrenebiliyorsun aslinda.ama makinelerin calisma prensibi,ne bileyim bazi gregtech makineleri icin gereken casing ler falan videolardan ancak ogrenilebiliyor.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burada da rubysown un yaptigi makine tanitimlari var.isine yarayabilir.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En kral yöntem kurcalamak :)) ingilizcen varsa direwolf20 yoksa köfteistköfte ve xeonen.