FurdiePascia aşırı önemli ifşa ! (ADENZU YAŞIYOR !) TÜM SIRRI BOZDUM ULEN Aşırı önemli KONU !

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@FurdiePascia erenbulbul olarak da bilinir düzenlediği diyetlerle ve aşırı quul ve quul olmasıyla bilinirdi o güzel o yumuşacık o kocaman o kap kalın bacağını her geçen dakika daha çok arz... neyse burası özel adenzu ölmüştü yada biz öle sandık (Adenzu ölürken ben yüzsüz gibi banlanıp banlanıp hesap açmaya devam ediyordum) Kendini aşırı derecede komik sanan ben tabi bunu yemedim fark ettiniz mi her şey tek bir kaynaktan çıkıyor tüm bilgilerin hepsi tek bir kaynaktan çıkıyor yani FASA (Fational Aeronautics and Space Administration (espiriyi anlamayan dersin F forumun baş harfi) ) 'dan çıkıyor ve bazı şeyleri bilmememizi istiyorlar (o değilde limonlu sodamdan yudumlarken içene sinek düştü ve onu yuttum bir şey olmaz protein) çünkü bu bilgiler üyeler tarafından öğrenilirse forum ve beraberinde iki web sayfası yok olacaktı donanımhaber ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(o fasa espirisi çok bayattı espiri bile diyesim gelmiyor çok tiksindiriciydi çünkü) neyse lafı fazlasıyla uzattım okumayacaksınız zaten neden beni yoruyorsunuz şimdi büyük ana gelelim (1dk erkan çağrıyor ingilizce dersine devam edicezde bunun için tekrar şey yapmam gerekiyor öhm siz en iyisi porçay ingilizce öğretiyor videosuna bi göz atın) ve o büyük an

ERENBULBUL aslında ADENZU
Maskesine yakından bakın gördünüz mü maskesinde bariz bir şekilde aşırı derecede mükkemmel bir şekilde dekupe edilmiş salatalıklar var !!

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Demek bunu yazma sebebinde buydu. (let me help you bro)

Screenshot_2.png

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir federal ajanın olarak Gizli dosya larımızı ifşadan seni Hapise atıyorum yöneticilerimdende konunun kaldırılmasını rica ediyorum
Hem sen nerden buldun bu bilgiyi

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0