Furnace Hatası

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzatmadan yaşadığım sorunu anlatacağım

Resimdeki gibi bir fırın yaptım herşeyi düzgün çalışıyor fakat bir sorun var.

Guisini hazırladım fakat birşeyi ısıtınca 2 sorunla karşılaşıyorum ;
  • Başarıyla ısıtıyor fakat envanterime atmak isteyince atamıyorum.
  • Sağ tık yapıp çıkıp tekrar sağ tıkladığımda hiç olmamış gibi her işlem sıfırlanıyor malzemeler geri geliyor(ısınan malzemeler)
Bir de "Inventory" ve fırının bölümünü de "Mysic Furnace" yazmasını istiyorum onu nasıl yapabilirim ?
@Neadiatre @Prospekt (Özellikle sizden cevap almak istiyorum)

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
:) şimdi modun amacını söylermisin normal pişmeyen vb. şeyler mi kaynatacak yoksa başka bir şey mi?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) şimdi modun amacını söylermisin normal pişmeyen vb. şeyler mi kaynatacak yoksa başka bir şey mi?
Şuanlık basit bir fırın sonra özel geliştirciler,sıvı tankı falan yapmak istiyorum.Sorun olağan şeyleri ısıtıyor fakat envanterime atmaya çalışınca herşeyi sıfırlıyor.Birde fırının guisinden çıkınca tekrar girince işlemler gene sıfırlanıyor.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de "Inventory" ve fırının bölümünü de "Mysic Furnace" yazmasını istiyorum onu nasıl yapabilirim ?

Derken Inventory de üstüne geldiğinde yazıcak şeyi diyorsan LanguageRegister yapabilirsin.
Fırın konusunda da büyük ihtimal GUİ yi kodlarken çıkış yerini alınamayacak yapmışsın bu hani tanklar oluyor ya su geliyor orda suyu nasıl alamıyorsan öyledir. Fırın için yazdığın kodları pastebinleyip atarsan belki anlayabiliriz.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Derken Inventory de üstüne geldiğinde yazıcak şeyi diyorsan LanguageRegister yapabilirsin.
Fırın konusunda da büyük ihtimal GUİ yi kodlarken çıkış yerini alınamayacak yapmışsın bu hani tanklar oluyor ya su geliyor orda suyu nasıl alamıyorsan öyledir. Fırın için yazdığın kodları pastebinleyip atarsan belki anlayabiliriz.
Hayır Inventory'den kastım o değil.Hani normal fırına geldiğimizde "Furnace" ve "Inventory" kısımları oluşur ya ayırıcı kısımlarda slotların en üstünde solda onu nasıl yapabilirim yani.şu an fırındaki birkaç şeyleri değiştirdim az buçuk şey ekleyip çözmeye çalışıyorumda henüz sonuç yok.Eğer hepsini bitirdiğimden emin olursam ilk işim zaten pastebinlemek olacak.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır Inventory'den kastım o değil.Hani normal fırına geldiğimizde "Furnace" ve "Inventory" kısımları oluşur ya ayırıcı kısımlarda slotların en üstünde solda onu nasıl yapabilirim yani.şu an fırındaki birkaç şeyleri değiştirdim az buçuk şey ekleyip çözmeye çalışıyorumda henüz sonuç yok.Eğer hepsini bitirdiğimden emin olursam ilk işim zaten pastebinlemek olacak.
Kastettiğini paintleyip at :p

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Container
GUI
TileEntity
Block
Var mı bir hata söylediklerimle ilgili ?
Bugün bilgisayara oturamayacağımdan İpaddende açılmıyor bugünlük bakamıyorum yarın belki