Futbola Hazır Mısın?: Madden NFL 19

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali



Futbola Hazır Mısın?: Madden NFL 19

Yaz sezonundayız ve sonbahar sezonuna yelken açmaktayız. Madden NFL isimli Amerikan futbolu oyunu geri döndü. EA'nın Madden imtiyazına yıllık eklenmesi hem futbol sezonunu hem de yeni oyunlar için yoğun yayın sezonunu başlatmaya yardımcı oluyor. Madden NFL 19 önümüzdeki hafta geliyor ve inceleme konuları şimdiden açılmış durumda.

Mutabakat, bu yılki Madden oyununun geçen yılki taksitinde yinelenen bir gelişme olduğu. İncelemeler, yıllardır en güçlü Franchise girişinden gelen kaygıyı, katı ancak belirsiz bir devamsızlığa taşıyor. Gelişmekte olan Madden NFL 19 incelememiz, Ultimate Team etkinliklerinin zenginliğini ve daha hassas kontrolü övdü. Longshot ve Franchise XP'deki bazı değişikliklerin uzun zamandır hayranlarını etkileyebileceğini gösterdi. Çeşitli bilgiler için okumaya devam edin ayrıca, oyun hakkında genel bilgi verelim.

Geliştirici: Electronic Arts
Oyunun Ev Sahipliği Yaptığı Platformlar: PlayStation 4, Bilgisayar, Xbox One
Yayınlanma tarihi: 10 Ağustos
Satış fiyatı: 60 Amerikan doları, 60 Euro, 69 Dolar


Oyun Hakkında Düşüncelerim

Madden NFL serisi Madden NFL 14'ten sonra gelişmeye, tutulmaya başladı. Serinin bence en güzel oyunu daha demin detaylarını sunduğum Madden NFL 19 olacak. Madden NFL 18 bekleyenlerin beklentisini pek de karşılayamamış gibi. Bu nedenle Madden takipçileri bu oyunun önceki oyuna göre iyi olmasını umuyor. Serinin bu oyununda grafikler gözümüze çarpıyor. İşte, oyunda en sevdiğim özellik bu olacak sanırım. Geçen oyundaki gibi beklentileri karşılayamaz ise serinin bir sonraki oyunlarından fayda gelmez diye düşünüyorum. Genel olarak baktığımızda oyunun fiyatının Türk Lirası olarak yüksek olduğunu görebiliriz. Oyun fiyatının yüksek olması korsan yapımcıları harekete geçirecek, her oyunda olduğu gibi. Şimdilik oyun hakkında daha fazla bir şey söylenmesi erken. İlerleyen zamanlarda neler olacak göreceğiz.

Teşekkürler
Konumu okuduğunuz için teşekkürler, bir sonraki konumda görüşmek dileğiyle. Herkese iyi forumlar!

 



Üst