Thraud
Bazen ölmek de umuttur.
- En iyi cevaplar
- 0
Text'i beyaz ayarlayıp diğer text'e siyah ikinci text oluşturup altına koymak ne kadar emek gerektiriyor?Bunları yapmak için emek harcanıyor. Öyle bi textin üzerine getirip yazı koyuyorsunuz oluyor bitiyor zannediyorsunuz fakat o yazı tiplerini seçip, o arkaplan ile uyumunu karşılaştırıp renklerini ayarlamak, arkadaki resmi bulmak, resme nasıl bir efekt yapacağını düşünmek vs. ... Bunlar gerçekten zaman alıyor. Arkadaşımız ben grafikerim yok ben profesyonelim falan dememiş. Arkadaşımız yapmış koymuş. Birde ücretsiz vermiş. Kullanıp kullanmamak sizin elinizde. Sanki büyük grafikerler direk arkaplan çizerek başladı bu işlere... Kullanacaksanız kullanırsınız yorumunuzu yaparsınız, kullanmayacaksanızda harcanan bir emeğe burda saygısızlık göstermeyin lütfen.
Ellerine emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş. Daha iyi yerlere gelmen dileği ile...
Ben kişiye bir şey demedim fakat fezodesign ve benzeri tasarım kanalları genelde tüm çalışmalarını C4D ile yapıyor ben de onlara özenip daha büyük yerlere gelmesi için yapmıştım yorumu ama sizler konuyu tamamen başka yerlere çekiyorsunuz.