G' : Tanıtım1

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Siyah bir boşluktu... Tam net hatırlamasamda sarı, uzun saçlarım vardı. Belime kadar inen dalgalı, yumuşacık saçlarım. Gözlerim de renkliydi. Ne renk olduğunu hatırlamasamda renkli olduğunu biliyorum. Yanımda bir adam vardı. Esmer tenli, uzun bir adam. Kapkara gözlerini bana dikmiş korkuyla bana bakıyordu. Kemerinde asılı duran, kılıca benzeyen parlak, kırmızı bir silah vardı. Ucu kırıktı, içinden siyah bir sıvı yere damlıyordu. Yıpranmış gibiydi. Sanki savaştan çıkmış gibiydi.

@AdexTR @Darkkandadr @Cullen @Enesakc @TheGodFather @Protokanda

W

Wakkup

Ziyaretçi
Önceki işlerinde güzeldi, şimdide güzel gidiyorsun. Tebrikler. En kısa zamanda tam halini görmek dileğiyle.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ne,

oğlum kafadan niye daldın hikayeye, önce bir neler olduğunu anlataydın.

ZorinTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
profilinde wattpad şeyini görünce konudan çıkacaktım az kalsın. güzelmiş ama

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
İnsan fark etmese de bazen anlamsızlığa mantıklı bir şeymiş gibi bakabiliyor, boşluğun herhangi bir belirtisinin olamayacağını biliyorsun ancak bir şeyler uydurabilmek için "siyah" şeklinde tabir ediyorsun. Okurken insan afallayabiliyor sana önerim metni yazdıktan sonra 2-3 defa daha oku, okuma hızını arttırarak oku ve en çok takıldığın yeri tamamen sil ve başka bir şey düşün.

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İyi gidiyorsun, umarım kendini çok daha geliştirip hayallerine ulaşabilirsin. Çalışmanı beğendim diyebilirim, başarılar dilerim.