Ğ

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modeller falan hepsi hazır.
Grafikerin varsa neden hazır model kullanıyorsun ki :/
Asker modelleyiceğiz, silah modelleyeceğiz ama bir kısmını internetden de indireceğiz[DOUBLEPOST=1424212962,1424212836][/DOUBLEPOST]
Silah modellerinin resmini koyar mısın render alıp? Haksız yargılamayalım eğer ki varsa öyle bir şey.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajların hepsini okumadım. Fakat oyunu yayımlamak için Cry Engine lisansı alman gerekiyor. Ücreti var mı hiçbir fikrim yok ama lisans almadan yayımlarsan oyunun büyük ihtimal kaldırılır yada telif hakkı olayları falan gerçekleşir. İsim vermek istemiyorum ama şunu söyleyim Cry Engine ile oyun yapmak pek basit değil, öyle canımlı cicimli konuşmakla olmuyor bu işler ^^

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajların hepsini okumadım. Fakat oyunu yayımlamak için Cry Engine lisansı alman gerekiyor. Ücreti var mı hiçbir fikrim yok ama lisans almadan yayımlarsan oyunun büyük ihtimal kaldırılır yada telif hakkı olayları falan gerçekleşir. İsim vermek istemiyorum ama şunu söyleyim Cry Engine ile oyun yapmak pek basit değil, öyle canımlı cicimli konuşmakla olmuyor bu işler ^^
CryEngine izin vermiyor yayına. Büyük şirketlerle pazarlık yapıyor ama birkaç çocuk toplanıp oyun yapıyor ve oyunun tüm modelleri vb. herşeyi hazır. Ciddiye almayacaklar bile. Ki oyunun biteceğinden bile şüpheliyim. Bence tamamlayamazlar. Umarım utandırırlar beni.

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Şimdi arkadaşlar CryEngine falan diye bu oyun değil denmiş fakat Cry Engine isimli oyun motorunun yapılma amacı mantıken oyun yapmaktı ve 11 adet oyun bu motorla yapıldı. Tabi bu yapılan şeye elbet oyun demek diğer oyunlara haksızlık yapmak olacak daha yapılan bir şey yok hani boş bildiğin oyun diyemeyiz elbet fakat Cry Engine kullanıldığı için değil bir şey yapılmadığı için.

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Osmanlı meselesi zaten yapıldı bkz Mount and Blade cry engine ilede ne yapmayı düşünüyosun??
Bence başla unity e bedava yayımlıcaksan pro crackini indirirsin çok daha iyi olur.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Son Osmanlı" vay be Osmanlı'da teknoloji okadar ilerlemişki adamlar savaşa taramalı ile gidiyor .Kullandığınız enerji barı falan çok uyumsuz temayla .Yapcağınız oyun için en aşa 2 bin doları gözden geçirmeniz lazım web sitedir reklamdır lisanslardır vs. 100-200 lira bulup 4-5 kişi toplanıp olacak işler değil bunlar .

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
"Son Osmanlı" vay be Osmanlı'da teknoloji okadar ilerlemişki adamlar savaşa taramalı ile gidiyor .Kullandığınız enerji barı falan çok uyumsuz temayla .Yapcağınız oyun için en aşa 2 bin doları gözden geçirmeniz lazım web sitedir reklamdır lisanslardır vs. 100-200 lira bulup 4-5 kişi toplanıp olacak işler değil bunlar .
Keşke 100-200 lirada koysalar, tahminimce 1 TL bile harcanmamıştır bu projeye.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Olum :D Manyak mısın daha silahları import etmedim ki :D
Konunun başına oyundan bir görüntü diye eklemişsin ve adamın elinde modern bir silah var şimdi kalkmış silahları import etmedim diyorsun. Acaba senin 2 kişiliğin var ve bunlar birbirinden habersiz mi?