G2A'dan oyun almak.

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Bu haftasonu G2A'dan Battlefield 3 Premium Edition alacağım. Ama pek güvenmiyorum. Sizce almamda bir sakınca var mı ?
Edit: Linki burada sizde bir inceleyin lütfen.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Kod ile gerceklesen seylerde shield kullan,gerisinde sorun cikmaz (csgoskin vb )

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
İlk üye olanlara sanırım G2A Shield'i 30 günlüğüne ücretsiz veriyorlar. O zaman ücret almaz değil mi ödeme yaparken ?

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorun olmaz, çok şey aldım ordan. birde %3'lük indirim kuponları var, MOKOKO gibi. onları kullanarak yapabilirsin. birde bazen miktar falan 2-3 oluyor, onları kontrol et. yoksa çok iyi site. satıcılardan da yüzde 99,100,98 falan olan kişilerden al pahalı değilse, ei forumlar yeüy

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
G2a güvenilir la dert etme yapıştır. Lakin aradığın oyun GOG'da varsa GOG'dan al. GOG tartışmasız oyun alınacak en mantıklı platform bana sorarsanız.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GOG Mu İlk Defa Duydum Denemek İsterim :D
GOG hocam aynen. steam veya öteki platformlar kadar oyuna sahip değil ama, DRM free bir kere. Yani oyunu aldıktan sonra hesaba girmeden, internetiniz yokken de oynayabiliyorsunuz. Oyun sizin oluyor, steam'de oyun sizin değil. Siz sadece abone olmuş gibi oluyorsunuz. Bu yüzden steam hesabınızı satmak yasal da değil. Ve sadece steam'e bağlıyken oynayabiliyosunuz. GOG'da istersen bağlan istersen bağlanma, bağlanırsan sana sundukları achievement'ları açabilirsin ama bağlanman için bir zorlama yok oyunu aldıktan sonra. Ben de GOG'la tanışalı çok olmadı, çok sevdiğim eski bir oyunu arıyordum steam'de bulamayınca orada buldum biraz araştırdım hakkaten iyiymiş. Video koyayım anlarsın olayı, reklam sayılmaz çünkü GOG benim değil zaten :D.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olum alma bu kadar tırsıcaksan :D. Key'i aldıktan sonra sıkıntı yaşamazsın. Battlefield Bad Company 2 çıktığında arkadaş hepsiburada gibi bir yerden almıştı, adam kullanılmış key'le yollamış. Bana söyledi napcaz vs., EA'in canlı desteğine bağlandım. Durumu izah ettim olduğu gibi ve benden bir adet tarihi belirten ve oyunun dvd'sini gösteren fotoğraf istedi. Kağıda günün tarihini yazıp yanında dvd ile birlikte fotoğraf çekip yolladık. O key'e ait tüm verileri silip bize yeni key verdiler. Yani merak etme, pahalı oyun alıyorsan firma ilgilenir seninle.