NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ciddi bir uyarı geçmek istiyorum. G2A'den oyun satın alacağınıza, oyunu Torrent'ten indirin. Net şekilde, orada satılan birçok oyunun üretici firmalarının söylediği bu. Ürünleri oraya çalınan kredi kartları ile, özetle çalıntı keyler ile koyuyorlar ve bu yüzden ucuza satılıyor. Sizin başınıza ne geliyor? Oyun firmaları siz aktif ettikten sonra bu keyleri iptal ediyor, oyununuz yalan oluyor.

G2A hırsızlarla işbirliği yaparak aklınızın almayacağı gelirler sağlayan bir şirkettir. Geçen yaz ilgili şirketin MENA Manageri (Adel isminde biri) ile büyük bir partnerlik için görüştüğümde de muhabbet arasında sürekli 'Nasıl sağlıyorsunuz' sorusunu soruyordum hep şaibe yanıtlar veriyordu. Sonra bu işlerin içinden e-pinci abilerimle de görüştüğümde 'muhtemelen şu şekilde' diye bir beyin fırtınası yapmıştık. Son zamanlarda da orada oyunları satılan birçok indie firmanın bu konuya belgelerle açıklık getirmesi tuz biber oldu. Ve adamlar açık açık diyor ki; Oyunumuzu gerekirse torrent'ten indirin, fakat G2A'den satın almayın.

Bazı şeylerin fiyatları bellidir arkadaşlar.
Torrent korsanlıktır, G2A hırsızlıktır. Korsan olun ama hırsız olmayın.

Bunlarla çalışıp da 'helal para' (ister dini ister vicdani) umurunda olan sitelerin, toplulukların ya da yayıncıların da işbirliğini bitirmesi ümidiyle. Ücretiniz insanların hakkı ile ödeniyor.
(ALINTI)
Konu ilginizi çektiyse forumlar, Reddit, YouTube her yer bu konu ile uzun zamandır zaten çalkalanıyor. Detaylara oralardan girersiniz, bizzat kendilerinden dinlersiniz.
İyi forumlar
(edit:Buraya gelip G2A'dan oyun aldım sıkıntı çıkmadı gibi şeyler söylemeyin.Azıcık internetten araştırırsanız konuyu anlayabilir ve bana destek çıkabilirsiniz.)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bende geçenlerde şöyle bir şey okumuştum ;
http://www.***********/portal/haber/9329-korsan-oyun-indirmek-degil-g2a-yi-kullanmak-hirsizlik.html
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bir düşünce tartışılır nede olsa steam gibi direk oyunu sadece kendileri satmıyor diğer satıcılarında satışları mevcut.
Korsan oyun oynayın diyorlar ama şahsen oyunu korsan oynadığımda rahat edemiyorum nedendir bilmem en fazla indirip sistemim kaldıracakmı tarzında eskiden torrentten BF3 ve BF4 indirmişliğim vardır ama nedense insan rahat edemiyor. Geçenlerde ortalama 1 yıl önce Prison Architect isimli oyunu ismi lazım olmayan bir siteden korsan olarak indirdim 10 dk oynadıktan sonra " Adamlar böyle bir oyunu bize sunmuş gidip korsan oynamak saçmalık " diye düşünüp steam üzerinde %75 indirimini bekliyordum 2 indirimdir gelmedi ama bu indirimde %50 değilde %75 geldi ve anında aldım oyunu şuanda oynarken hakkını veren bir oyun diyorum aynı şey aldığım birkaç oyun içinde geçerli.
Ha eğer içiniz rahat edip korsan oyun oynayacaksanız oynayabilirsiniz ama genede G2A harici platformlardan ( Voidu - Playstore - Kinguin vs ) yerlerde var oyunu alabileceğiniz sadece G2A böyle diye " korsan oynarım arkadaş nasılsa oyunu illegal olarak satıyorlarmış " diye düşünmenize gerek yok.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
O kadar youtuberlere sponsor olan G2A hırsız hiç sanmam medem böyle bir şey steam neden kabul ediyor?

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hırsız olan G2A değil, keyleri ne G2A satıyor nede size zorla bu keyleri aldırtıyor. Ayrıca 3 tl gibi bir ek ücret ödeyerek bu gibi olaylarla karşılaşmamak ve paranızı geri alabilmek için G2A shield'ı etkinleştirebilirsiniz. Burası bir pazar, ve key satan pazarcılar var. Bazı pazarcılar bu keyleri çalıyor peki siz tüm pazara hırsız pazarı diyebilirmisiniz? G2A tarafından sponsorlandığım felanda yok yanlış anlaşılmasın tamamiyle objektif yaklaşıyorum.

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen lord kaparaxxus kardeşim!

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
O kadar youtuberlere sponsor olan G2A hırsız hiç sanmam medem böyle bir şey steam neden kabul ediyor?
Minecraft!ty aynı olay Youtuberlere 5TL versen bile o reklamı yaparlar.Bknz Çoğu youtuber (Youtuber ismi vermişdim sansür yedi.) gibi kişilerin Minecraft!ty reklamı yapması

Hırsız olan G2A değil, keyleri ne G2A satıyor nede size zorla bu keyleri aldırtıyor. Ayrıca 3 tl gibi bir ek ücret ödeyerek bu gibi olaylarla karşılaşmamak ve paranızı geri alabilmek için G2A shield'ı etkinleştirebilirsiniz. Burası bir pazar, ve key satan pazarcılar var. Bazı pazarcılar bu keyleri çalıyor peki siz tüm pazara hırsız pazarı diyebilirmisiniz? G2A tarafından sponsorlandığım felanda yok yanlış anlaşılmasın tamamiyle objektif yaklaşıyorum.
Fakat genellikle G2A Keyleri kendide satabiliyor.İşte o durumda insanın gözü açık olması lazım.
Ana sayfadaki çoğu şeyi G2A'nın botları tarafından satılıyor.(Dikkat ettiyseniz çoğu şey dedim sebebi ise ucuz ürünlerde sayfaya çıktığı için genellikle anlaşılmıyor.

------------------------------
Ayrıca Steamda Rocket League 31TL iken G2A'nın sitesinde 33TL ye satılıyor
İlgili resimler
G2A'nın sitesindeki Rocket League : http://i.hizliresim.com/kvDXvD.png
Steamın kendi sitesindeki Rocket League : http://i.hizliresim.com/NEoOEX.png

Şimdi bana bunun dolandırıcılık dışında ne olduğunu söyleyin.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
************de aynı olay Youtuberlere 5TL versen bile o reklamı yaparlar.Bknz Çoğu youtuber (Youtuber ismi vermişdim sansür yedi.) gibi kişilerin ************ reklamı yapması

Fakat genellikle G2A Keyleri kendide satabiliyor.İşte o durumda insanın gözü açık olması lazım.
Ana sayfadaki çoğu şeyi G2A'nın botları tarafından satılıyor.(Dikkat ettiyseniz çoğu şey dedim sebebi ise ucuz ürünlerde sayfaya çıktığı için genellikle anlaşılmıyor.

------------------------------
Ayrıca Steamda Rocket League 31TL iken G2A'nın sitesinde 33TL ye satılıyor
İlgili resimler
G2A'nın sitesindeki Rocket League : http://i.hizliresim.com/kvDXvD.png
Steamın kendi sitesindeki Rocket League : http://i.hizliresim.com/NEoOEX.png

Şimdi bana bunun dolandırıcılık dışında ne olduğunu söyleyin.

e bunları g2a satmıyor, g2a'daki kullanıcılar satıyor. sen de akıllıysan ordan almazsın işte.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Daha kaçıncı kere şunu ve şunu paylaşmam gerekiyor? İngilizceniz varsa okuyun.

EDIT: G2A Shieldi kapatmak isterseniz yapmaya zorladıkları şeylre bu (8.8.8.8, 8.8.4.4 lütfen). Hepsinde küçük gri tuşa basmazsanız shield açık kalıyor. Bir de sadece bi iki gün kala kapatabiliyorsunuz ki unutun bi ay(?) daha paranızı yesinler diye.

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
e bunları g2a satmıyor, g2a'daki kullanıcılar satıyor. sen de akıllıysan ordan almazsın işte.
Tamamen okusaydın keşke cevabımı bak orda ne yazmışım ''Ana sayfadaki çoğu şeyi G2A'nın botları tarafından satılıyor.(Dikkat ettiyseniz çoğu şey dedim sebebi ise ucuz ürünlerde sayfaya çıktığı için genellikle anlaşılmıyor''
Daha kaçıncı kere şunu paylaşmam gerekiyor? İngilizceniz varsa okuyun.
Fazla ingilizcem olmamasına rağmen şikayet listesi olarak gördüm.
Bknz My first and last purchase with G2A.com

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
G2A güvenilir site aslında ben ordan steam premium kod alacaktım fakat PayPal ile Tükiyeden alınmıyodu alamadım.Ama güvenilir neden böyle bir şüpheye düştün

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden oyunlari alip ucuz fiyata satardim sonrada steam anlayip engelledi azerbaycandan turkiye oyun gondermegi :(

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
G2A Shield alırsanız sıkıntı çıkmaz. Niçin uğraşıyorsunuz? Oradan oyun alıyorum, alacağım, aldıracağım. G2A Shield aldıktan sonra hiçbir şekilde sorun çözülmezse. G2A, ya kendisi key alıp verecek, ya da dava edeceksiniz.

G2A güvenilir site aslında ben ordan steam premium kod alacaktım fakat PayPal ile Tükiyeden alınmıyodu alamadım.Ama güvenilir neden böyle bir şüpheye düştün
Steam'de premiumluk mu var :C