Citrus
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür ederim dostumEllerine sağlık :blobwave:
Güzel bir eklentiye benziyor başarılar.
Başarılarının devamını dilerim plugini deneyimlemek amacıyla test edicem eğer tavsiye alıyorsan ileriki günlerde yeni eklenebilir güzel özellikler söylemek isterim![]()
BungeeCord Destekliyormu Acaba ?
Sanırsam messageannouncer den tek farkı ortalamasının olması
Yorumlarınız için teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda çok eşsiz bir plugin olacak. Üniversite sınavım var bu hafta bu yüzden güncelleme yapamıyorum vaktim yok. JSON gibi diğer eklentilerde olan klasik özellikleri ekleyeceğim sınavdan sonra. Şuanlık bungeecord desteği yok fakat yinede kullanabilirsiniz. Eğer aklınızda fikir varsa eklenebilecek yazabilirsiniz, elimden geldiğince eklemeye çalışacağım. şu an aklıma oyuncunun parayla duyuru yapmasını sağlamak gibi bir özellik var.Gayet güzel olmuş, Eline sağlık.
JSON gibi klasik? jsonu ben sadece messageannouncerde gördüm , tek bir eklentide bulunan özellik klasik olamaz.Yorumlarınız için teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda çok eşsiz bir plugin olacak. Üniversite sınavım var bu hafta bu yüzden güncelleme yapamıyorum vaktim yok. JSON gibi diğer eklentilerde olan klasik özellikleri ekleyeceğim sınavdan sonra. Şuanlık bungeecord desteği yok fakat yinede kullanabilirsiniz. Eğer aklınızda fikir varsa eklenebilecek yazabilirsiniz, elimden geldiğince eklemeye çalışacağım. şu an aklıma oyuncunun parayla duyuru yapmasını sağlamak gibi bir özellik var.
Citrus#4361dc adresini rıca edebilirmiyim