gamemode rehberlere koymayacağım ve world editin rehberlerle alakası nedir bilmiyorum, effect komutunuda fazla kullanıcağını sanmıyorum rehberlerin ve koymuyorumda. Reddedildiniz.Rehber alım formu
Ad: Batuhan
Soy ad:Raylı
Komut bilginiz: exp arp effect gamemode world edit
Bir şeyi nasıl en iyi şekilde anlatırsınız: Nazikçe Ve Kafa Karıştırmıcak Şekilde
Minecraft 2009'da betadan çıktı ve şahsen sizin yalan söylediğinizi düşünüyorum ama yinede deneyebiliriz. İyi günler.[Ad Raif
Soy ad Elber
Yaş 15
Skype [email protected] siz beni ekleyemesseniz siz bana aşşada verin bn sizi eklerim
Minecraftı kaç yıldır oynuyorsunuz 8
Kaç Kere moderatörlük yaptınız 4
Moderatörün yapıcağı işler nelerdir?Oyunculara yardım etmek serverdeki sorunları düzeltmek
Ad Raif Elber
Soy ad Köse
Yaş 15
Skype aya sofya
Minecraftı kaç yıldır oynuyorsunuz 8
Kaç Kere moderatörlük yaptınız 4
Moderatörün yapıcağı işler nelerdir? yardım etmek ver serverdeki sorunları duzeltmek
Not Nie Kimse moderatör alımına uye olmuyor anlamıyorum nerdeyse serveri Moderatör taşıyoz tabi birçogunu kurucu ama yarısı moderatör bence
Maalesef bilgileriniz yeterli değil. Reddedildiniz.Moderatör alım formu:
Ad: Eren
Soy ad Vergil
Yaş 14
Skype erenvgl
Minecraftı kaç yıldır oynuyorsunuz 3-4
Kaç Kere moderatörlük yaptınız 3
Moderatörün yapıcağı işler nelerdir? Serverin düzenini sağlamak admin builderlara yardım etmek .
Moderatör alım formu:
Ad: Eren
Soy ad Vergil
Yaş 14
Skype erenvgl
Minecraftı kaç yıldır oynuyorsunuz 3-4
Kaç Kere moderatörlük yaptınız 3
Moderatörün yapıcağı işler nelerdir? Serverin düzenini sağlamak admin builderlara yardım etmek .
Yapılarınız pek güzel değil açıkçası ama sizi ekliyorum deneyebilirim.Builder alım formu:
Ad : Mustafa
Soy ad : Ersu
Komut bilginiz : Uzun zamandır ''Minecraft'' oynadığım için tecrübelerim gelişti ve komutların çoğunu öğrendim.İster World edit ister WG vb. şeyler yüzdelik açısından sorarsanız %96,2 diyebilirim.
Plugin bilginiz : çok az , çok anlamam.
Kaç kere builder oldunuz : Bir çoğu server'de oldum sizin serverinizde de olmak isterim.En az 13-14 server'de iş yaptım.Dediğim gibi bu sayede birçoğu komutu öğrendim ve kendimş geliştirdim.
Yaptığınız yapıtlarla ilgili resim : Tabii ki gönderdim.![]()