GalaksiSayko Yetkililerini Arıyor!

iSevvalPrinterYT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bizde KIZ ERKEK ayrımcılığı yoktur fakat alınmadınız yaşınız yetmiyor Moderatör isterseniz alabilirim sizi.[/QUOTE]

OKEY MOD YAP

iSniper__99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör alım formu
Ad Buğra
Soy ad Şahin
Yaş 15
Skype Facebook var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kaç sunucuda moderatör oldun 9
Chati silme gibi komutları biliyormusun evet
Bug bulduğunda kime bildirirsin Kurucu
İnsanlara nasıl davranırsın Ayrımcılık yapmam küfür etmem kötü davranmam sevgili saygılı

FundaYıldırım

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moderatör alım formu
Ad Funda
Soy ad Yıldırım
Yaş 16
Skype funda.elvis
Kaç sunucuda moderatör oldun Sanırım,3-4.
Chati silme gibi komutları biliyormusun Tabii ki.
Bug bulduğunda kime bildirirsin Admin veya kurucuya.
İnsanlara nasıl davranırsın Olduğum gibi insanlara iyi gözükmek için şekilden şekle girmiyorum. Genelde saygılıyımdır herkese yani yaşça büyüğümede,küçüğümede.Küfür falan etmem ama çok yakın olduğum kişilerle whatsappta konuşurken tabii ki ediyorum şaka amaçlı. İyi günler.

HayroBabey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Mehmet Hayrulllah
Soy ad:ÖZKUL
Kaç sunucuda moderatör oldun:1(Daha çok adminlik yaptım o yüzden komut bilgim size yeteceğini umuyorum.)
Chati silme gibi komutları biliyormusun:Chati silme gibi komutlar eklediğiniz skripte veya plugine bağlıdır o yüzden fazla açık bir soru olmuş.
Bug bulduğunda kime bildirirsin:Oyuncu isem gerçeği söylemek gerekirse item falan karşılığında kurucuya bildiririm.
İnsanlara nasıl davranırsın:Saygılı insanlar olduğu sürece benim yapmamam gibi bir durumum yok.
Alımların bittiğini yeni okudum üsste serverinizde ve hayatınızda başarılar iyi günler