- En iyi cevaplar
- 0
Arka kapağı çok hassas olmasa onu kullanmak isterdim3310 hep 2. alternatif.
Arka kapağı çok hassas olmasa onu kullanmak isterdim3310 hep 2. alternatif.
Samsung Star 3 al iğrenç bir telefon ama bayağı sağlam mübarek 2 yıldır günde 3 öğün düşürürüm çizikler dışında sapasağlam.Arka kapağı çok hassas olmasa onu kullanmak isterdim![]()
Zenfone 4 düşünüyorum aynı Vodafone 785 gibi ve bu telefon annemin olduğu için minik deneyimlerim var eeehheSamsung Star 3 al iğrenç bir telefon ama bayağı sağlam mübarek 2 yıldır günde 3 öğün düşürürüm çizikler dışında sapasağlam.
Almanı önermemZenfone 4 düşünüyorum aynı Vodafone 785 gibi ve bu telefon annemin olduğu için minik deneyimlerim var eeehhe![]()
La didim ya BF4 oynamıcam diye. İnternette dolaşıcam. Arada Sıkılırsam Subway Surf veya RealR takılırım...Almanı önermem
Piksel derinliği kötü + Kamera orta + İşlemci kötü pls :'(
Kasabilir diyorum işte. Haberin olsun hani.La didim ya BF4 oynamıcam diye. İnternette dolaşıcam. Arada Sıkılırsam Subway Surf veya RealR takılırım...
Hangisi ?Kasabilir diyorum işte. Haberin olsun hani.
Ankete katılSorumu bu S5 hayal kirikligindan ibaret Note 4 tabii ki.
İkisi de. SupwaySurfers zaten optimizasyon sorunlu. RealRacing de kaliteli bir oyun. 1.2 GHZ çift çekirdekle kasmadan oynayamazsın.Hangisi ?
YeaHiçbiri,samsunga ölüm,yaşasın LG
İphone'un havası başka ancak şu anda en kullanışlı olanı bence IPhone 6, uzunluğu sayesinde daha çok kapsama alanı, ele sığabilir, ve geri kalan diğer şeyler vs...liseliler genellikle iphone kullanırlar.
(tabi havalı olanlar)