Galiba Gta: San Andreas de bug/hata buldum

kalukimo

Taş Madencisi
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
70
Puanları
250
Arkadaşlar şimdi şöyle ben az önce Gta: San Andreas da takılıyordum şu Los Santos da ki pizzacının yanında böyle bir araba boyama yeri var.

Hani bir bug/hata vardır bilir misiniz hani arabayı insanla o araba boyama yerine sokuyordun adam zombiye dönüşüyordu sanki ölmüyordu.

İşte bende onu denemek istedim 2 Ballas elemanının oturduğu bir araba buldum bunları arabadan atıp bindim arabayı kullanan kişi aldırmadı gitti yanında oturan Ballas ise peşime düştü bende araba boyama yerine arabayla gidiyordum yavaş yavaş bu da peşimden geliyordu sonra arabayı araba boyama yerine soktum bu da tam o sıra arabamın kapısını açtı sonra o araba boyama yerine girmiştik o garaj kapandı sonra yine açıldı arabam boyanmıştı.

Ama arkadaşlar arka tarafta Ballas elemanı oturmuş sigara içiyordu nedense arabayı benden almaya gelirken bir anda arka kısımda oturmuş sigara içiyor vaziyetindeydi ve arabayı süren ben Groveliyiz ya ama adam aldırış etmiyordu oturmuştu öyle.

Ben biraz sürdüm sürdüm bir baktım bu inmiyor. Bug/hata oluşmuştu herhalde. Sonra arabadan indim bu gene inmiyor yeniden binince adam indi ve kaçmaya başladı.

Bunu da sizlerle paylaşayım dedim bu bugu/hatayı. Zaten burda amacım kullanın sizde demek değil sadece bilgilendirme amaçlı. Yani bu tip bir bug/hata var. Birgün işinize yarar belki.
 


PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
Mesajlar
121
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
955
Puanları
590
Ruh hali
ilgilenirsen video çekip youtube'a koyarsan izleneceğini düşünüyorum bu tarz şeyleirn
 

Üst