- En iyi cevaplar
- 0
Sen ne diyosun ya beynim yandiOlacağı varsa olur razı ol çakal gibi durma kurt gibi asaletli ol boynun dik dursun korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak bir şey olmaz yani bir şey yapamazlar kolay kolay![]()
Sen ne diyosun ya beynim yandiOlacağı varsa olur razı ol çakal gibi durma kurt gibi asaletli ol boynun dik dursun korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak bir şey olmaz yani bir şey yapamazlar kolay kolay![]()
Ulkede bu kadar cok youtuber varken bunun olmasi biraz zor benceAma bu moddan çıkarsın umarım.
"Evet arkadaşlar bugün server diss şarkısı yapıcam (KÜFRETTTİM MAHKEMELİK OLDUM)" videosu çekiceğim (!)Ulkede bu kadar cok youtuber varken bunun olmasi biraz zor bence
Küfrettiğimi kim çıkardı şimdi?"Evet arkadaşlar bugün server diss şarkısı yapıcam (KÜFRETTTİM MAHKEMELİK OLDUM)" videosu çekiceğim (!)
Hub server. Zaten adminleride böyle bir yerleri sıkışınca mahkemeye vermeyi seven tiplerden.Umm.. Kendini korkutuyorsun değil mi? Senin arkadaş dediklerin seni ispikleyen insanlar. Bir olayı çok büyütüp sinir olduğun server aslında küçücük bir lapisli faction server dimi? Ha anlamadığım nasıl bir dönemde isen saçma salak bir sunucuya "yo ye rep ye" yapıyorsun. Bir şey olmaz. Ama bu moddan çıkarsın umarım.