Galiba Mahkemelik Olacağım

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
:) kardeş sen ona küfürlü diss yapmışsındır kesin oda ddos ile karşılık vermiş sorun olmaz, 14 yaşında ne küfürü ? yeni nesil :(

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Umm.. Kendini korkutuyorsun değil mi? Senin arkadaş dediklerin seni ispikleyen insanlar. Bir olayı çok büyütüp sinir olduğun server aslında küçücük bir lapisli faction server dimi? Ha anlamadığım nasıl bir dönemde isen saçma salak bir sunucuya "yo ye rep ye" yapıyorsun. Bir şey olmaz. Ama bu moddan çıkarsın umarım.

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Evet arkadaşlar bugün server diss şarkısı yapıcam (KÜFRETTTİM MAHKEMELİK OLDUM)" videosu çekiceğim (!)
Küfrettiğimi kim çıkardı şimdi?
Umm.. Kendini korkutuyorsun değil mi? Senin arkadaş dediklerin seni ispikleyen insanlar. Bir olayı çok büyütüp sinir olduğun server aslında küçücük bir lapisli faction server dimi? Ha anlamadığım nasıl bir dönemde isen saçma salak bir sunucuya "yo ye rep ye" yapıyorsun. Bir şey olmaz. Ama bu moddan çıkarsın umarım.
Hub server. Zaten adminleride böyle bir yerleri sıkışınca mahkemeye vermeyi seven tiplerden.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Suç duyurusunda bulunabilir ancak bu dava açılabileceği anlamına gelmez, burada hakaretten kasıt onur kırıcı küçük düşürücü vb. bir durumun olması gerekli, bilmeden "lan" tarzı bir şey söylediyseniz (evet, lan demek hakarettir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) tazminat davası açabilir.

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize cevaplarınız için teşekkürler cevaplarınızı teker teker değerlendireceğim. Bir yetkili konuyu arşive taşıyabilirmi lütfen?

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden forum çoluk çocuk kaynıyor. Şu minecraft dünyasında kim kime dava açmış şimdiye kadar

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yahu ağlayarak güldüm. :ASD:ASDSDASD (Bir gün bu konuyu göreceksin ve kendinden utanacaksın umarım bu konu silinmez.)