Galleon & Viking Boat [ Made By: Droshe ] (Special)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Droshe bu konuda haklı bu bir frigate değil ve ortaçağ tarzında yeni çağ değil. Orta çağ gemileri yelkenlerine göre daha küçük ve daha yuvarlak hatlara sahip olabilir. Viking gemisinde ise vikinglerin geleneksel yelkeni daha kare ve genelde çizgli olur onun dışında gerçekten çok şık olmuş Galleon bir korsan gemisiyse yelkenleri güzel olmuş.

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Droshe bu konuda haklı bu bir frigate değil ve ortaçağ tarzında yeni çağ değil. Orta çağ gemileri yelkenlerine göre daha küçük ve daha yuvarlak hatlara sahip olabilir. Viking gemisinde ise vikinglerin geleneksel yelkeni daha kare ve genelde çizgli olur onun dışında gerçekten çok şık olmuş Galleon bir korsan gemisiyse yelkenleri güzel olmuş.

Korsan gemisi tabikide :) Yorumun için teşekkürler. Viking gemisini bende pek beğenmedim ama detay amaçlı koymak istedim.

K

Klood07

Ziyaretçi
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1398673623,1398673568][/DOUBLEPOST]
Galleon eski çağlarda kullanılan bir gemi türüdür :D harry potter ile ilgisi yok :D[DOUBLEPOST=1398673653][/DOUBLEPOST]
Saolasın :)[DOUBLEPOST=1398673744][/DOUBLEPOST]

Bekliyorum ozaman :p[DOUBLEPOST=1398673788][/DOUBLEPOST]

Senle aynı fikirde değilim :)[DOUBLEPOST=1398673820][/DOUBLEPOST]

Neden ?
Ampulün patlaması gibi fikir de patlayıp gitti :(

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmamış gibi geldi bana, geminin yan tarafı çok sade ve klişe kalmış. Tabii yine de eline sağlık ^_^

Son düzenleme:

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0