• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Game Bilişim Rezaleti

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evvet arkadaşlar oncelikle merhaba "Gamer Bilişim İyimi Sizce ?" sorusuna tapu gibi bir cevap sadece SS'leri okumanız yeterli olucaktır DDOS koruması dahi yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu da DDOS yediğinin kanıtı

Herkese iyi forumlar dilerim

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Normal internetinin upload hızını atabilirmisin bana? 0,64 Mbps upload hızın ile DDOS atmaya çalışırsan sadece senin internetine zararı olur. Sunuculara bir zararı olmaz. Böyle DDOS atılmaz. DDOS atabilmen için senin öncelikle en az 100 Mbps upload hızı olan bir VDS alman gerekir. Kendi internetinden saldırı yapıyorsan. O sunucu yemez. Çünkü senin upload hızın 0,64 adamın upload hızı en az 100 Mbps. Umarım anlamışsındır.

Not: GamerBilisim çalışanı değilim. Sadece bir yanlışı düzeltmek istedim.

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olayı anladım zaten konuşmalarda "benim internetim ile cokücek bir web site değil" yazsını sanırım okumamışsınız sonuc olarak 0.64 mbps hız ile DDOS yiyen bir makina cok rahat coker yüksek hıza sahip iseniz.

PixelSky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahaha :) dostum tamam yiyordur felan ona bir sözüm yokta anonymous ddos attacker indirip ip adresini girip attack yaparsan windows işletim sisteminde o yazılar herhangi bir anlam ifade etmez bunu bil istedim orda yeşil yazıyor diye ddos attığını sanma. :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senin kb kb gönderdiğin şeyi ddos olarak algılamaz, ki bu yaptığın dos bile değil. Ddos için birden çok makine gerek, dos için de hız. Sende ikisi de yok. Bu yaptığını korumam var diyen her yere yaparsın bu bir saldırı değil.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senin netin ölüyor. DDOS atarken bütün internetin durur. hiçbir siteye girişin olmaz. Daha DDOS nasıl atıldığını bile bilmiyorsun burada konuşuyorsun.

PixelSky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin kb kb gönderdiğin şeyi ddos olarak algılamaz, ki bu yaptığın dos bile değil. Ddos için birden çok makine gerek, dos için de hız. Sende ikisi de yok. Bu yaptığını korumam var diyen her yere yaparsın bu bir saldırı değil.
Kulaktan duyma bilgilerle adamı eleştirmek ayıp. Birden fazla makine felan hikaye saldırmaya çalıştığı site zaten korumasız bir webserverde bariniyor.

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başka makinalardan dahi denedim DDOS'u catır cutur yiyor site dahi coktü ben sadece gostermek amaclı yaptım.
Aynı program ile başka bir hostinge atmayı denedim amma velakin bu yazılar değilde kırmızı şekilde yazılar cıktı kendini bilmiş gibi gostermen acıkcası hic hoşbirşey değil.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başka makinalardan dahi denedim DDOS'u catır cutur yiyor site dahi coktü ben sadece gostermek amaclı yaptım.
Aynı program ile başka bir hostinge atmayı denedim amma velakin bu yazılar değilde kırmızı şekilde yazılar cıktı kendini bilmiş gibi gostermen acıkcası hic hoşbirşey değil.
Bilmesem konuşmam. Bu yaptığın şeyi birçok siteye yaparsın, birçok site de saldırıyı yer, düşer mi düşmez mi bilinmez. Bi saldırıyı yediler diye "XXX REZALETİ XXX SALDIRI YİYİYORYOYOR" şekline lanse edince orası rezil olmuyor. sonoyuncu.network'te de 400gbps koruma var. Ona göndersen o da alır bunu. Saldırıdan tipine göre değişir bu zaten. Site için önlem alıp almaması firmanın kendi insiyatifi.

PixelSky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece küçük bir
yeterliydi hâlbuki.
Ddos >" genellikle" birden fazla bilgisayarin saldirdigi kuvvetli saldirilardir.

Dos > daha az etki yaratan" genellikle" tek bir bilgisayardan yapılan saldirilardir. O googlede çıkan bloglarin yazdiklari keşke hep doğru olsa.

Şöyle açıklayayım eğer sisteme ve saldırdığın donanıma kalıcı hasar verebiliyorsan ddos oluyor. Dos saldirilari ise genelde ddos a göre daha az etki yaratan saldırılar oluyor. :/

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ddos >" genellikle" birden fazla bilgisayarin saldirdigi kuvvetli saldirilardir.

Dos > daha az etki yaratan" genellikle" tek bir bilgisayardan yapılan saldirilardir. O googlede çıkan bloglarin yazdiklari keşke hep doğru olsa.

Şöyle açıklayayım eğer sisteme ve saldırdığın donanıma kalıcı hasar verebiliyorsan ddos oluyor. Dos saldirilari ise genelde ddos a göre daha az etki yaratan saldırılar oluyor. :/
Biriniz de direkt kabul edin ne olacak ki.
Hiç olmazsa kelime anlamlarına baksan? :(

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilmesem konuşmam. Bu yaptığın şeyi birçok siteye yaparsın, birçok site de saldırıyı yer, düşer mi düşmez mi bilinmez. Bi saldırıyı yediler diye "XXX REZALETİ XXX SALDIRI YİYİYORYOYOR" şekline lanse edince orası rezil olmuyor. sonoyuncu.network'te de 400gbps koruma var. Ona göndersen o da alır bunu. Saldırıdan tipine göre değişir bu zaten. Site için önlem alıp almaması firmanın kendi insiyatifi.
Sunucularınada yapıldı saldırı yazıları lütfen ama lütfen dikkatli okuduktan sonra yorumlarınızı bizle paylşaınız verilen IP adresilerine saldırı yapıldı farketti iseniz