Game of Crafts | Hile Yap, Gerçek Para Kazan! | Ücretsiz Vip | Hilesiz Factions ve Özel Launcher!

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Açın da krallık oynayalım şöyle. Yanımızda limonatamız falan ne güzel gider.
maalesef açın da krallık oynayalım olmuyor, sunucunun sıkıntısı zaten reklam ve oyuncu eksiğiydi 3-4 kişi ile krallık savaşı yapılmıyordu, savaşların zevk vermesi için en az 20-30 kişi olmalı o yarı-rol hazzını yaşabilmek için

Typh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ÖZEL ENCHLER:
Zehir(1-2): Vurduğunuz kişiye wither etkisi verir.
Yavaşlık(1-2-3): Vurduğunuz kişiyi yavaşlatır.
Ateş Topu: Kılıçla sağ tıklayarak ateş topu fırlatırsınız.
Thor: Belirli bir ihtimalle düşmanı yukarıya fırlatırsınız.
İksir(Sadece chestplate): Belirli bir ihtimalle, düşman size vurduğunda iksirleri temizlenir.

efe138

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten ilk başta factions bile değildik, krallık savaşı gibi bir şey kodluyorduk oyuncuların isteği ile factions geçtik. Bunun yanında farklılık güzellik getirir. Nasıl yeni bir oyunun chati farklıysa bunu da öyle düşünmeniz daha sağlıklı olabilir. Chat sistemi herkese karışık geliyordu fakat alışınca alışılıyor.
keşke krallık savaşı olsa iyi bir reklam yapardınız gelirdik ama şimdi factions için kimse 150mb indirmez

efe138

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk başta öyleydi, kimse gelmedi. Factions için indirilmeyecke zaten, hilesiz factions için indirilcek.
inşallah sunucunuz gelişir ama hub olarak yanına bir de krallık savaşı açmayı düşünrseniz ve rpg tarzı bir şeyler yapıp rpg kısmına açarsanız kaliteli bir sunucu olursa tutar diye düşünüyorum

UcanPatates26

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hilesiz Client evet anladım şu an bilgileri evet...
Ondan dolayı saten İsminiVermekİstemiyorum diye bitane serverda launcher 376 kb

Typh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler artık insanın cidden sabrı taşıyor, mesele eleştirilmesi değil bilmeden eleştirilmesi. Hayatında javadan başka yazılım dili görmemiş insanların sadece java kullanarak sunucu açması cidden işi çok komik hale düşürüyor çünkü java reverse engineering'in en basit olduğu yazılım dili. şu an piyasada 3 tane launcherlı server var(bizden başka). Akla ilk gelen launcherlı sunucunun launcherı tamamen fiyasko çıktı, sonradan authme koruması falan eklediler. Ardından bilmem ne craft ve craft bilmem ne diye iki sunucu da jar olarak yayınladı. İnceledim, yine authme korumaları var. Yani yaptıkları şey özel jar falan değil. Ek olarak geçenlerde sunucumda oynayan bir oyuncu bana server attı, dedi ki özel launcherları var, kendileri kodluyor her şeyi falan. Dedim tamam bu sefer becermişler, linki bulamadım. Sorduğumda skype'tan kayıt edip link verdiklerini söylediler. Ayrıca hayatımda gördüğüm en saçma koruma sistemini yapmışlar, dosya bütünlüğünü kontrol ediyor, buna göre bağlanabiliyor. Client serverdan veri çekemeyeceğine göre çok rahat bir şekilde bypass edilebilir yani. Bunlar mı launcher üreticileri ? Biz kendimize güveniyoruz, authme gibi saçma kayıt sistemleri yok. Hile koruması yok. Gelin birşeyler deneyin. O login panelini C++'da herhangi bir framework olmadan veya clr form olmadan kodladık. Yani kodlarla directx menü kodladık. İlk önce o login engelini aşın, ardından gelin burda tatavanızı yapın. Hiçbir sistem kırılamaz değildir, bizim kırılamazı savunmamızın sebebi bu platformda kırabilecek kimsenin olmadığındandır. Jar dosyayı 137 kb değil, çünkü siz oyuncuların oyun keyfini en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz, biz de sadece version dosyasını paylaşıp elle kayıt açıp linki sadece belirli kişilere verip sunucuya authme koymayı bilirdik, ama gerek var mı ? Sistem yapıcaksan adam gibi olsun. Launchera giriş yapan kişi niye bir daha oyunda giriş yapsın ?

Şu saçma sapan buildleriniz alıntı olmuş olayı da aşırı komik ya :D Her şey tamam, kodlamalar tamam falan takıldığınız şey build mi cidden ? Bu çocukluk değil de ne ? Hiç kodlamayla uğraşmayıp direk builder çağırıp şekilli şukullu buildler yaptırıp resmini koysam gelicek miydiniz yani ? Sizin ilginizi çeken şey içerik değilde build mi ? O zaman bi kendinize baktırmanız gerekiyor. Sonra sızlanmayın ama minecraft türkiye sunucuları gelişmiyor diye, siz içerikten çok tasarıma bakarsanız tabii ki sızlanırsınız.

Ayrıca burada oyunu oynayanların da bildiği gibi benden bir şey istediğiniz zaman anında kodluyorum. İlgisiz bir admin olup builderle de doldurabilirdik sunucuyu. Şuanki sunucuların yarısından fazlası hazır paketi atıp builder tutup kodlama bilmeyen yöneticilerden oluşuyor.

Bu sene ygs ve lys gireceğim. 8 aylık geliştirme süreci oyun açılmasına iyi bir şekilde yansımadı, artık derslerime ilgi göstermem gerekiyor fakat yine sunucuya ve kodlamalara vakit ayıracağım. Ayrıca bir gelir olmadan sunucunun 9.ay parasını bugün ödüyorum.
Game of Crafts - Typh
--------------------------------------------------------------------
Klan savaşını event olarak değil de direk sunucu eklentisi olarak oynamaya ne dersiniz ? Klan savaşı eventi saçmalarından bıktın mı ? Warp orman'da klan savaşı atamıyor musun ? Klan savaşı kodlamamız tam size göre!