Game Output hatası

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar modlu minecraft oynuyorum. NEI ve CodeChicken Core modları yüklüyken game output hatası alıyorum. İlk önce çakışma var zannettim 78 adet modu teker teker denedim ama sorun sadece nei ve codechicken core de. Öyle ki tertemiz bir minecrafta sadece bu modları yüklediğimde bile oyuna sokmuyor. Şöyle bir hata:
[23:34:07] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[23:34:07] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[23:34:07] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[23:34:07] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.99.36.1558 for Minecraft 1.7.10 loading
[23:34:07] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM, version 1.8.0_25, running on Windows 10:amd64:10.0, installed at C:\Program Files (x86)\Minecraft\runtime\jre-x64\1.8.0_25
[23:34:07] [main/INFO] [FML]: [AppEng] Core Init
[23:34:07] [main/WARN] [FML]: The coremod codechicken.core.launch.CodeChickenCorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Zaten verdiğin hata değil,logun bi parçası.
Hatayı göremeden bir şey diyemiyorum,forge uyarı atmış sadece bu mod bu sürümde çalışmayabilir diye.

Logda "Caused by" kelimelerini ara,hatayı görürsün.

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten verdiğin hata değil,logun bi parçası.
Hatayı göremeden bir şey diyemiyorum,forge uyarı atmış sadece bu mod bu sürümde çalışmayabilir diye.

Logda "Caused by" kelimelerini ara,hatayı görürsün.
Elimde olan bilgiler yalnızca bunlar. Başka bir şey yazmıyor. Modlarım ile ilgili bir çakışma sorunu olduğunu düşünmüyorum çünkü temiz bir minecrafta sadece NEI ve NEI nın çalışması için gerekli olan CodeChicken Core yi yüklediğim zamanda bile oyuna sokmuyor ve bu yazılar çıkıyor. Sorun modlarımda olsa savemi alır modlarımı tekrardan deneye deneye yüklerim ama 2 aylık save çöp olocak anlaşılan böyle giderse. NEI ve Code Chicken Core yi çıkartınca çalışıyor ama bu mod olmadan da özellikle sistem kurma ve enerji ile filan uğraşma modlarında tarifleri bilmediğin için çok zorlanır insan.