Game Output

Velican753

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Resimdeki gibi hata veriyor nasıl çözerim çözene özelden pre atcam her şey değişen

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şu anda hiçbir hata gözükmüyor. "Launcher Log" kısmının tamamını gönderebilir misin?

Velican753

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hemen Bi snye

Yazılar belli olmadıgı için buraya yapıştırdım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lütfen yardımcı olsun 1 gündür ugraşıyom ama olmuyor format mı gerek

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
En yeni nVidia driverlerinde Minecraft'ı çökerten bir hata var. Eski bir driver yüklemeyi dene.

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de var. Ancak ben sadece Not Enough İtems ve CodeChicken Core modlarını yüklediğimde bu sorunla karşılaşıyorum. İşin garibi hexxite bile girmiyor bilgisayarım. İçinde NEI ve CodeChicken Core olan hiçbir minecrafta girmiyor. Bu ikisini kaldırdığımda ise sağlıklı olarak oyuna giriş yapabiliyorum.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aynı sorun bende de var. Ancak ben sadece Not Enough İtems ve CodeChicken Core modlarını yüklediğimde bu sorunla karşılaşıyorum. İşin garibi hexxite bile girmiyor bilgisayarım. İçinde NEI ve CodeChicken Core olan hiçbir minecrafta girmiyor. Bu ikisini kaldırdığımda ise sağlıklı olarak oyuna giriş yapabiliyorum.
Arkadaşın gibi, "Game Output" alanında sadece 4 satır mı var daha fazla var mı? Varsa atabilir misin?

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın gibi, "Game Output" alanında sadece 4 satır mı var daha fazla var mı? Varsa atabilir misin?
Bazıları Nvidia'nın son sürüm driverinin sorun çıkartabildiğini söylemiş. Şu anda eski sürümü yüklemeye çalışacağım. İnşallah sorun budur ve düzelir. Yazılar bunlar:
[00:37:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[00:37:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[00:37:17] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[00:37:17] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.99.36.1558 for Minecraft 1.7.10 loading
[00:37:17] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM, version 1.8.0_25, running on Windows 10:amd64:10.0, installed at C:\Program Files (x86)\Minecraft\runtime\jre-x64\1.8.0_25
[00:37:17] [main/INFO] [FML]: [AppEng] Core Init
[00:37:17] [main/WARN] [FML]: The coremod codechicken.core.launch.CodeChickenCorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft

Edit: Zaten sende söylemişsin sorun çıkartabiliyor diye. İnşallah sorun budur yav. Yüklüyorum şu an da
Edit2: Tamamdır oldu sağolasın ya oh be.

Son düzenleme: