Gamehat projesi

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere gamehatı tanıtacağım burada sizlerin yaptığı oyunları ekliyeceğiz böylece. Oyunlarınız daha cok tanınacak. En iyi oyunlar listelenecek. Beğeni ve beğenmeme gibi özelliklerde olcak site test aşamasında yani şuanlık bir işlevesllik fazla yok eğer sizin yaptığınız bir oyun varsa aşağıta indirme link ve virus total koyun siteye ekleyelim :) ki site dolsun :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TÜRKLER STEAM AÇTI :p ALL SANA gabe newell yiyosa gec bizi yıllarca steama civiledin simdi biz o civileri sokcez akıllım

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Site tasarımı cidden geliştirilmeli , birçok eksiği var umarım kısa sürede tamamlarsınız.

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı eğlenmek için oynuyorlar, senin sitene bilgi almak oyun indirmek için giriyorlar. Tasarım her zaman önemlidir.
Proje iptal edilmiştir... nedenii cok basit proje yurumuyor anca 2 hit alaiblmişiz siteyi sildim alan adınıda iptal ettim isteyen kapsın :) ayrıca bir tasarım yapıp tüm sitelerimi o tasarımla yürütcem.Projeye sıfırdan başladım.

aynkarşim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hevesini kırmak istemem ama hevesini kırıcam, daha hiç bişi bilmeden şu işlere girişme önce bi neyin ne olduğunu öğren, ve gün içinde proje açıp kapatıyorsun afedersinde bunu çoluk çocuk bile yapmaz, olgun düşünmeye ihtiyacın var