Haber Gamer.Com.Tr - Açıldı

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm... Paylaştığımız yorumlar facebook bazlı yorumlar :) Kayıt oldum ama o hesaptan yorum gitmiyor. Ayrıyeten hesap için de yorum ekleyebilirsiniz. (yada var ben beceremedim :/)
Site güzel :) Gelişmesi dileğiyle :şapka:

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
Hocam vatana, millete, herkese hayırlı uğurlu olsun. Bu sayfa tutar ben şimdiden [HASHTAG]#rez[/HASHTAG] alıyorum.

Şimdiden birkaç bug buldum, hata bildirim sistemi açarsanız bulduğum hataları size iletmekten mutluluk duyarım.

İyi forumlar..

Poligon

mc.poligon.network
En iyi cevaplar
0
Yeni forum ve anasayfa tasarımı konusundaki görüşlerimi söyleyeceğim.
Öncelikle böyle bilindik ve gelişmiş bir siteye göre çok kalitesiz bir tasarım olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum. Karanlık bir tema hic uygun olmamış. Hack sitesi gibi bir izlenim veriyor. Eski forum temasında daha fazla emek vardı. Şuanki ise direk olarak UI.X teması editlenerek koyulmuş. Logo üzerinde biraz daha durulabilirdi. Çok hazır ve kalitesiz duruyor. Eski tasarım özgünlük açısından çok daha iyiydi. şu an her şey hazır alınıp editlenmiş gibi duruyor.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Biraz değişiklik her zaman iyidir, monotonluktan ve aynı içeriklerden oldukça sıkılmıştık. Hayırlı olsun.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
pek karışmak istemem ama onedio ya çok benzemiyomu :( yani benzemesinde herhangi bir sıkıntı yok ama kendi fikirleriniz ile yepyeni bir şey yaparsanız inanıyorumki daha güzel şeyler olabilir

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bunun acilmasi cok sinir ediyor beni forumun logosuna tikliyorum gamer.com.tr ye ariyor biktim artik bi cozum bulun buna @AdexTR

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Korkuyorum. Ben buraya ilk geldiğimde 4 yıl önceydi ve muhteşemdi. Minecraft için her şeyi bulabiliyordunuz ve her şeyi konuşabiliyordunuz. Hani resmen çocukluğum sitesi bir gecede değişmesi biraz garip.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Temayı hiç ama hiç beğenmedim eski tema daha güzeldi.
Eski temayı kullanmaya devam edebilirsiniz. >>> https://forum.gamer.com.tr/konu/forum-goeruenuemue-hakkinda.355421/

Korkuyorum. Ben buraya ilk geldiğimde 4 yıl önceydi ve muhteşemdi. Minecraft için her şeyi bulabiliyordunuz ve her şeyi konuşabiliyordunuz. Hani resmen çocukluğum sitesi bir gecede değişmesi biraz garip.
Minecraft ile ilgili vazgeçtiğimiz hiçbir kategori olmadı. Forum değişmekten ziyade genişledi.