Duyuru Gamer.com.tr Yayin Hayatina Basladi!

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
Mesajlar
210
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
253
Puanları
640

Hepinize Merhabalar!
Bildiğiniz üzere artık forum adresimiz ve ana sayfamız tamamen değişti. Sitemizin niye böyle bir değişime gittiğini anlamayanlar ve kafasında soru işareti kalanlar için bir duyuru konusu açma gereğinde bulunduk. Forumumuz Minecraft Türkiye adi altından Gamer'ye geçtiği için kitlemizin yüzde doksan dokuzluk bir kısmı hala daha Minecraft Türkiye kitlesi. Artık bu kitleyi büyütmenin vakti geldi. Ailemizi daha iyi yerlere getirmek adına ve forumdaki çeşitliligi arttırmak adına resmi olarak Gamer olarak yayın hayatımıza devam edeceğiz. birçok oyuna ait kategori ve bölümlerde bilgilerinizi paylaşabilir, destek talebinde bulunabilir ve o oyunla ilgili akla gelebilecek her paylaşımı yapabilirsiniz.


Neler Olacak?
Önceki Minecraft Türkiye ile ilgili bir fark olmadığını belirtmek gerekir. Ama Minecraft Türkiye'ye ek olarak çok fazla ekleme yapabilenini söylemezsek olmaz. Artık popüler oyunlara dair güncel haberleri, oyun turnuvalarını takip edebileceksiniz. Hatta bizim tarafımızdan düzenlenecek olan ödüllü veya ödülsüz oyun turnuvalarına katılma fırsatınız da olacak. Gamer ile ilgili uzun vadede planlarımız var. Ancak bunların hepsini adim adim isleme koyacak ve duyuracağız.


Tüm Üyelerimizin Dikkatine!
Bu konuda siz kıymetli üyelerimize büyük görevler düşüyor! Sizlerden en büyük ricamız foruma artık sadece Minecraft Türkiye olarak bakmak yerine Gamer olarak bakmanız. Fark edeceğiniz üzere yeni oyun kategorileri açmış bulunmaktayız. Bu bölümlerede yönelerek Minecraft dışında oynadığınız oyunların forumlarını aktifleştirmek gerekiyor. Bu hususu herkesin dikkate alacağını temenni ediyoruz.


Gamer Görevlilerini Arıyor!
Böylesine büyük bir yapılanmaya girdiğimiz için bizimle çalışacak yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Bu konuda duyuruyu bizzat ben, ilerleyen vakitlerde paylaşacağım. Ama ipucu olarak görevlilerin genellikle bölümlerde aktiflik gösteren kişilerden seçileceğini belirtebilirim.




Haber Yazılarınız Paylaşın!
www.gamer.com.tr ana sayfamızda "İçerik Ekle" butonuna basarak kendi haber yazılarınızı (üye girişi yaptıktan sonra) paylaşabilirsiniz! Kaliteli içerikler moderatör tarafından onaylandıktan sonra yayına alınacaktır! İlerleyen vakitlerde en çok haber paylaşan üyelere ödül verilecektir. (Duyurusu yapılacak)
 


CMO

Emekli
Emektar Üye
Mesajlar
251
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
213
Puanları
700
Ruh hali
Hayırlı olması dileğiyle :)
 

AdrianDav

Taş Madencisi
Mesajlar
86
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
41
Puanları
190
İnsanların teknoloji ve oyunlarla ilgili meraklarını ve endişelerini giderici içerikler gördüm. Geliştiği zaman gayet güzel olacaktır. Başarılar dilerim.
 

Üst