Duyuru Gamer & Minecraft Türkiye Forumları'nın En Büyük Etkinliği; Çekilişler, Turnuvalar ve Daha Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
gamer.png

mcturk (1).png

Gamer & Minecraft Türkiye Forumları'nın En Büyük Etkinliği; Çekilişler, Turnuvalar ve Daha Fazlası!

Selam Gamer & Minecraft Türkiye ailesi! Bildiğiniz üzere uzun bir süredir forumumuzda etkinlikler, çekilişler ve turnuvalar yapamadık. Fakat artık yaz geldiğine göre; yönetim kadrosu ile birlikte uzun bir süredir düşündüğümüz bu etkinliği harekete geçirmeye başladık. Bu yaz yapılacak olan etkinliğin, Gamer & Minecraft Türkiye Forumları'nın en büyük etkinliği olacağını sizlere duyurmak isteriz. Bu etkinliğin içinde, forumda yapılacak olan en büyük çekilişler, turnuvalar ve dahası yer alacağı için bütün üyelerimizi katılmaya davet ediyoruz.

Etkinliğimiz toplamda 1 ay sürecek olup, her hafta birbirinden farklı ve güzel etkinlikler yapılacaktır. Aşağıda, yapılacak olan etkinliklere ulaşabilirsiniz. Unutmadan hatırlatmış olalım; yarından itibaren etkinlikler başladıkça bağlantıları bu konuya yönlendirmeli olarak eklenecektir.
Etkinlikler;

Herkese bol şans!
Gamer & Minecraft Türkiye Yönetimi

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Minecraft ile ilgili de turnuva yapacak birçok alan var. Neden sadece çekiliş? Bence çekilişle değil bedwars, eggwars gibi turnuvalarla oyuncuları desteklemek, onların bir amaç uğruna her şeylerini dökmesini sağlamak mantıklı olmaz mıydı? Onun dışında gayet sevdim. Özellikle PUBG çekilişine katılacağım. :dost:

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Minecraft ile ilgili de turnuva yapacak birçok alan var. Neden sadece çekiliş? Bence çekilişle değil bedwars, eggwars gibi turnuvalarla oyuncuları desteklemek, onların bir amaç uğruna her şeylerini dökmesini sağlamak mantıklı olmaz mıydı? Onun dışında gayet sevdim. Özellikle PUBG çekilişine katılacağım. :dost:
Ekip ile böyle yapmaya karar verdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...