- En iyi cevaplar
- 11
Gamer: Plug.dj Etkinliği
Herkese merhaba! Gamer yönetim ekibi olarak sizlere çeşitli etkinlikler, turnuvalar, çekilişler, yarışmalar düzenlemekteyiz. Bugün burada Gamer'nin en büyük etkinliği adı altında sizlere Plug.dj etkinliğini sunacağız. Bu eğlenceli etkinliğimiz saat 6'da başlayıp 7'de bitecektir. Ödül kazanmak için sunucuda en az yarım saat durup bir tane şarkı çalmanız gerekmektedir.
Yakın zamanda daha eğlenceli, keyifli etkinlikler sizleri bekliyor olacak. Bu etkinliklerden haberdar olmak istiyorsanız Gamer Etkinlikler bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Şimdi bu etkinlik hakkında daha fazla detay verelim.
- Ağır küfür barındıran şarkılar açmak yasaktır. İçerisinde hafif küfür barındıran şarkılar aşırı olmamak şartıyla serbesttir.
- Sunucuya giren kişi forum ismini sohbet kısmına yazmalıdır, aksi halde etkin etiketi kaçırabilir.
- Her türden şarkı serbesttir.
- Kurallara uymayan kişilere ihtar verilecektir. Kurallara uymayan bir şarkı açıldığında geçilecektir.
- Şarkınızın klibi varsa klipte uygunsuz şeyler yasaktır.
- Etkinliğe katılıp en az 30 dakika sunucuda duran ve bu süre içinde 1 şarkı çalan katılımcılara
Herkese iyi eğlenceler.
Gamer Yönetim Ekibi.
Gamer Yönetim Ekibi.