Gamer Sözlük - Bir İstek

karahan117

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selam millet, ben Karahan. Bugün sizlere bir topluluk olarak bir isteğimizden bahsedeceğiz.

Bildiğiniz üzere Gamer Türk'ün forum platformu bazı insanlara pek uymamaya başladı zira konsepti olarak bir oyun forumunda bir oyunun birden fazla tanıtım konusu bulunabilir. Biz bu konuları tek başlıkta toplamak istediğimiz için bu sözlük sisteminin yapılmasını istiyoruz! Ayrıca işin eğlencesi de ve foruma olan katkısı da bunun bir sonucu olacaktır.

Siz de imza atın, hayalimiz gerçek olsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Kampanyaya ben de katıldım, yararlı olabileceği kanısındayım.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Benim de üstünde bir süredir kafa yorduğum bir fikirdi. Sözlükte uyar-kaldır prensibi benimsendiğinden, Gamer Sözlük serbest ve önü açık bir ortam olabilir, tabii ki birçok şart mevcut. En kısa zamanda çalıştayı başlatıyoruz.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hem 23 nisan hem kandil ne mübarek gün la :D hem minetest bölümü geldi admicos sayesinde 10 tane ünvan hak ediyor aslında hem otakular sayesinde anime ve manga bölümü geldi hemde karahan sayesinde inşallah sözlükde gelecek

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Benim de üstünde bir süredir kafa yorduğum bir fikirdi. Sözlükte uyar-kaldır prensibi benimsendiğinden, Gamer Sözlük serbest ve önü açık bir ortam olabilir, tabii ki birçok şart mevcut. En kısa zamanda çalıştayı başlatıyoruz.
Çok merak ediyorum umarım güzel bir şey olur.