Gamerule

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben bir gamerule arıyorum şöyle olcak: moblar doğcak ama oyuncular öldürmeden örneğin creeper'ı oyuncu öldürmeden ortalıktan yok olmasın istiyorum böyle bi rule varmı ?

@mineqolikx

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kurallarda true ve false seçenekleri vardır. True onaylar, false ise onaylanmaz.
/commandBlockOutput = True durumundayken komut bloğu kullanılırsa admine haber verir.
/doMobLoot = True durumundayken moblar eşyalarını düşürür.
/gamerule keepInventory = Normalde ölünce itemler sıfırlanabilir. Bu komutu çalıştırdığınızda öldükten sonra seviyeniz sıfırlanmaz ve aynı zamanda itemlerini kaybolmaz.
/gamerule doFireTick true-false = Yangın olduğu zaman etrafa yayılmaz, sadece o blok yanar ve grief olaylarını engeller.
/gamerule doMobSpawning = False yumurta ile canavar çağırmayı önlemek için kullanılır. True ile ise moblar doğal yollarla spawn olabilir.
/gamerule mobGriefing = True iken cavanarların etrafa zarar vermemesini sağlar.
/gamerule doTileDrops true-false = False yaptığınızda kırdığınız blok item vermez. True yapıldığında bloklar kırıldığında yere dağılır.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu kurallarda true ve false seçenekleri vardır. True onaylar, false ise onaylanmaz.
/commandBlockOutput = True durumundayken komut bloğu kullanılırsa admine haber verir.
/doMobLoot = True durumundayken moblar eşyalarını düşürür.
/gamerule keepInventory = Normalde ölünce itemler sıfırlanabilir. Bu komutu çalıştırdığınızda öldükten sonra seviyeniz sıfırlanmaz ve aynı zamanda itemlerini kaybolmaz.
/gamerule doFireTick true-false = Yangın olduğu zaman etrafa yayılmaz, sadece o blok yanar ve grief olaylarını engeller.
/gamerule doMobSpawning = False yumurta ile canavar çağırmayı önlemek için kullanılır. True ile ise moblar doğal yollarla spawn olabilir.
/gamerule mobGriefing = True iken cavanarların etrafa zarar vermemesini sağlar.
/gamerule doTileDrops true-false = False yaptığınızda kırdığınız blok item vermez. True yapıldığında bloklar kırıldığında yere dağılır.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
e ama mob girefing false de creeper etrafı yıkamıyor true de istediği şeyi yıkıyor ?

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/gamerule mobGriefing false
Komutu İle TÜM Mobların Etrafa Zarar Vermesi Engellenir Örneğin EnderDragon Bazı Blockları Normalde Kırabilir Ama Bu Komut Yazılıyken Hiçbirşey Yapamaz Zombiler Kapıları Kıramaz Creeperlar Patladığında Çevreye Zarar Vermez Ama Oyunculara Verir

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
/gamerule mobGriefing false
Komutu İle TÜM Mobların Etrafa Zarar Vermesi Engellenir Örneğin EnderDragon Bazı Blockları Normalde Kırabilir Ama Bu Komut Yazılıyken Hiçbirşey Yapamaz Zombiler Kapıları Kıramaz Creeperlar Patladığında Çevreye Zarar Vermez Ama Oyunculara Verir
sağol biliyodum zaaten :D