Gamesforum London

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
Mesajlar
941
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,282
Puanları
3,520

Gamesforum-London.jpg


Gamesforum London

Hepinize merhaba forumun değerli üyeleri! Bu konumda sizlere "Gamesforum London" hakkındaki araştırmalarım sonucunda bilgi vereceğim.

Gamesforum oyun endüstrisinin bir araya geldiği müthiş bir etkinliktir. Bilgisayar, konsol ve mobil oyun işletmelerinin temsilcileriyle görüşmek ve sosyalleşmek için bu etkinliğe katılabilirsiniz.
( Tabii Londra'daki eski bir otelde iki günlük rezervasyonunuz varsa. :( )

Gamesforum London Hangi Tarihler Arasında Gerçekleşiyor?

Gamesforum London 24 Ocak ve 25 Ocak günlerinde gerçekleşecektir. 24 Ocak I. gün, 25 Ocak ise II. gün olarak ayrılmaktadır. Bu iki günde farklı etkinlikler düzenlenecektir. 24 Ocak olan I. günde Pazarlama ve İş Dünyası, Küresel Oyun Pazarı, Tasarım ve Geliştirme hakkında konuşulacaktır. "Pazarlama ve İş Dünyası" (Marketing and Business) konusu hakkında büyük oyun işletmelerinin oyunlarını keşfetmesini, topluluklarını yani kitlelerini nasıl kazandıklarını ve para kazanmak için gereken taktikler konuşulacaktır. "Küresel Oyun Pazarı" (The Global Games Market) konusu hakkında Dünyada bulunan büyük oyun pazarlamalarını daha yakından inceleme fırsatı bulun ve gelişmeleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. "Tasarım ve Geliştirme" (Design and Development) konusu hakkında oyunlar hazırlanırken karşılaşabileceğini sorunları anlamanıza ve çözmenize odaklı konuşmalar yapılacaktır. Konuşacak şirketleri aşağıdaki spoiler içinde bulabilirsiniz.

Rare, Vlambeer, Team 17, Splash Damage

25 Ocak olan II. günde Esports, AR and VR, Videogame Kültürü hakkında konuşulacaktır. "Esports" konusu hakkında sanal sporun ne olduğu, Esports'u nasıl desteklememiz gerektiği, rekabetçi oyunların nasıl para kazandığı hakkında konuşulacaktır. "AR ve VR" konusunda sanal gerçeklik teknolojisinin farklı yolları hakkında bilgi alabilirsiniz. "Videogame Kültürü" (Videogame Culture) konusu hakkında video oyunlarının kültürü nasıl etkilediği, kültürlerin video oyunlarını nasıl şekillendirdiğini öğrenebilirsiniz. Konuşacak şirketlere aşağıdaki spoiler içinde bulabilirsiniz.

Jagex, Bossa Studios, Animal Farm Game, The Guardian

Not: Arkadaşlar etkinliğin ne zaman, nerede yapılacağına aşağıdaki spoiler içerisindeki bağlantıdan detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.

globalmgf.com/london-venue/

Not: Gamesforum London hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıda spoiler içinde verdiğim bağlantıdan bakabilirsiniz.

globalmgf.com/london-home/

Not: Arkadaşlar elimden geldiğince konuyu Türkçe'ye çevirmeye çalıştım eğer ufak tefek kusurlarım olduysa kusura bakmayın.

Konum burada bitiyor arkadaşlar umarım size yararlı bir etkinlikten bahsedebilmişimdir, görüşmek üzere!
 



Üst