GameTurkMC Geri Dönüş | Mimar Alımları

Greeen

MineWeb | FurkanZhlp.com
En iyi cevaplar
0

Hepinize selam arkadaşlar,
Öncelikle sizlere kendimi tanıtayım.Ben Furkan, beni birçok yerden tanımanız mümkündür.
Yıllar önce @RecepUygr ile 9 Ağustos 2014 de başladığımız ve 1 Haziran 2017 tarihine kadar sürdürdüğümüz
hikayeye devam ediyor. Zamanının efsane sunucularından olan GameTurkMC sunucusunu aranızdan
bilenler vardır ve biz bu hikayeye devam etmeyi planlıyoruz!

Aranızdan ekibimize katılmak isteyen mimarlar olacağını düşünüyorum.
Aradığımız mimarda bulunması gereken özellikler;
- Medieval temasına hakim olması
- Yaptığı işi hızlıca bitirebilmesi
- Haftada 1 gününü mimariye verebilmeli

Eğer bu kriterler senin için uyuyorsa alt kısımda bulunan formu doldurarak Mimar başvurunu yapabilirsin;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linke giremiyorsanız;

Son düzenleme:

KurnazStyle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu daha aktif değil yazın açılması planlanan bir sunucu. Büyük bir proje olacak.
Teşekkürler <3

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Furkan bey gerçekten çok sevindim Hayırlı olsun bir dakika hemen
@Majoras @Kyalun @bydemir06 @Umutcans @justicewhips

Not:Kuvarzdan spawn yapıp sırf yetkili olayım demek için başvurmayın büyük bir serverdir GameturkMC Öyle rastgele birinin açtığı servelra benzemez.

Greeen

MineWeb | FurkanZhlp.com
En iyi cevaplar
0
Furkan bey gerçekten çok sevindim Hayırlı olsun bir dakika hemen
@Majoras @Kyalun @bydemir06 @Umutcans @justicewhips

Not:Kuvarzdan spawn yapıp sırf yetkili olayım demek için başvurmayın büyük bir serverdir GameturkMC Öyle rastgele birinin açtığı servelra benzemez.
Yorumunuz için teşekkür ederim :) Eskisinden daha hoş bir sunucu olacağı konusunda eminiz. Bir minigame sunucusu projem vardı bu projeyi GameTurkMC adı altında açacağız :)

Brassia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Formu doldurdum ama geri dönüş amacıyla alındınız ya da alınmadınız tarzı bildirim gelecek mi?

Greeen

MineWeb | FurkanZhlp.com
En iyi cevaplar
0
Formu doldurdum ama geri dönüş amacıyla alındınız ya da alınmadınız tarzı bildirim gelecek mi?
Alındıysanız size bize vermiş olduğunuz adreslerden birinden ulaşılacaktır. Fakat alımlar henüz başlamadı. Şuanda sadece başvurular aktif.

Oduncu444129

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Hepinize selam arkadaşlar,
Öncelikle sizlere kendimi tanıtayım.Ben Furkan, beni birçok yerden tanımanız mümkündür.
Yıllar önce @RecepUygr ile 9 Ağustos 2014 de başladığımız ve 1 Haziran 2017 tarihine kadar sürdürdüğümüz
hikayeye devam ediyor. Zamanının efsane sunucularından olan GameTurkMC sunucusunu aranızdan
bilenler vardır ve biz bu hikayeye devam etmeyi planlıyoruz!

Aranızdan ekibimize katılmak isteyen mimarlar olacağını düşünüyorum.
Aradığımız mimarda bulunması gereken özellikler;
- Medieval temasına hakim olması
- Yaptığı işi hızlıca bitirebilmesi
- Haftada 1 gününü mimariye verebilmeli

Eğer bu kriterler senin için uyuyorsa alt kısımda bulunan formu doldurarak Mimar başvurunu yapabilirsin;

Linke giremiyorsanız;

Furkan abi ilk önce çocukluğumuzun server'i olam GameTurkMC İnşallah açılır dev projeleriniz Inşallah gerçek olur. Yaz'ı iple cekiyoruz.

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan daha çok onur vericidir.

Mod alımı olduğu zaman Insallah başvuracağım furkan abi.