GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Sen Curcunadaki NeveseRC misin[DOUBLEPOST=1422131718,1422131638][/DOUBLEPOST]Bu arada server çok güzel şu skyblocktaki bakımı da bitirseni 1 gün oldu yahu :D
Yorumunuz için teşekkür ederim, Skyblock sunucusu sıfırlanıcaktır. En geç 2 gün içerisinde açmaya çalışıcaz.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Makinemiz şuanda yetersiz. Ondan dolayı açamıyoruz şuanda. En kısa zamanda aktif olucak.[DOUBLEPOST=1422452645,1422355827][/DOUBLEPOST]Konu Güncel.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
BOT saldırısı yapıldı. Bunu önlemek için siteden kayıt olmaya geçiş yaptık.

İyi oyunlar.

Suandada 1200 kisi?
Eger düsündügüm plugini kullanıyor iseniz, yani bu yönde bir adım attıysanız, siz sunucu açmayın kardesim.
Ha eger bot falan atıldıysa böyle bir durum yok ise üstteki lafım geçerli degildir.
Sanırım bot evet, çünkü suan giremiyorum sunucuya.
400 kişi slotu var %100 bot.
@RecepUygr Tebrikler Kardeşim Bot güzel galiba 687/400 nasıl oluyor?
Yanlış anlamışsınız. Ben neden sunucuma BOT atıyım? neden haksız kazanç yapıyım.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Konu Güncel.[DOUBLEPOST=1423231933,1422963235][/DOUBLEPOST]Destek Sistemimiz Değişmiştir!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'yi kullanarak 7/24 destek alabilirsiniz...
[DOUBLEPOST=1423326466][/DOUBLEPOST]Güncel.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
SurvivalGames Yeni Güncelleme!
Artık SG'yi oynamaya bir amacınız var! Artık her kazandığınız oyunun bir anlamı var! Her kazandığınız oyunda 1 Win kazanırsınız! Sitemizde SG TOP 5 eklendi! Artık ilk 5 sıralamayı sitemizden takip edebilirsiniz! Artık SG lobby'sindeki konuşmalar Arenada olan birinde gözükmücek! Arena dışı sohbet artık yok! Her oyun kazandığınızda verilen Puan'larında artık bir anlamı olucak! Çok yakında SG'ye shop eklenicektir. size verilen Puanlar ile (Şapka,Efekt) gibi birçok ürünü alabiliceksiniz. İyi Eğlenceler!

Tarih: 12.02.2015 23:35

Son düzenleme: