GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler allahınız aşkını su skyblocka girin Bakın pluginlerine ne uğraşılmış ne adam akıllı özelleştirilmiş kitli hg lobi berbat emek yok bisi yok adam bunları birakıyor nasıl olsa çözemeicekya bana laf atıyor bu kadar aciz bir server

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Skyblock'un neyi eksik ? 1 Ay uğraşıldı hazır paket kullanmadık senin gibi kitlihg değil o SurvivalGames bundada hata yok sadece 3 tane arena var arenaları çoğaltıcaz. Bir 70 online gördünüz hemen kendinizi dünyanın en iyi serveri sandınız ne öz güven var sizde. Lütfen konuyu uzatmıyalım madem sunucumuzu sevmiyorsunuz girmeyin daha iyi size oynamanız için silah dayamıyoruz.

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Recep Yaş 11 Galiba Yazık ben sizin konunuzun eleştiriyorum adam bana taktı eletirilere açık degilsen buraya konu açamassın Tamammı abim Skyblock da Hiç becerememissin

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Buna eleştiri denilmez bildiğimiz sunucumuzu kötülüyorsunuz ozaman sizde bir Skyblock açında görelim sizide.

@craft_man adam post kasıyor lütfen bir çare, Kullanıcının attığı mesajları incelermisiniz dikkatli bakarsanız tartışma çıkartmaya çalışıldığını görebilirsiniz.

JustMyProst

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler allahınız aşkını su skyblocka girin Bakın pluginlerine ne uğraşılmış ne adam akıllı özelleştirilmiş kitli hg lobi berbat emek yok bisi yok adam bunları birakıyor nasıl olsa çözemeicekya bana laf atıyor bu kadar aciz bir server
Kardesim Sen Kimsin? Sen Bu Sununun 1/10 u edemessin. Oynamayı bilmeyen bir cocuksun ve hiç birşeyden anlamıyorsun . Lütfen Herkesin Sunucusuna Karışma OLurmu? Sende Sunucu Kur bakalım nasıl kuruyormussun görelim. Ve Çok Başarlı Bir Sunucu!

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Factions sunucumuzun kapanma sebebi:
"Alman lokasyonda Ddos söz konusu oldu o sebeple sizin bulundugunuz makinede etkinlenmiş."

MilMacMC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi Bana Avatar Yetkisi Verirmisin
Kullanıcı Adım : MilMacMC :lav:
:lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav:

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Alımlar için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1417201609,1417116530][/DOUBLEPOST]Konu güncel.[DOUBLEPOST=1417262084][/DOUBLEPOST]Factions sunucumuza (Rütbe) sistemi eklenmiştir! /Rütbe yazarak kaç saat aktif kaldığınıza bakabilirsiniz.

48 Saat (2 Gün) Tecrubeli Oyuncu.
168 Saat (1 Hafta) Usta Oyuncu.
[DOUBLEPOST=1417510470][/DOUBLEPOST]Konu güncel.

Son düzenleme:

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Çok güzel Serverlerde başarılar
Cok Güzel Kardeşim Başarılarınız İNŞALLAH Devam Eder
Yorumlarınız için teşekkürler, İnşallah devam ediceğiz :)[DOUBLEPOST=1417723780,1417630124][/DOUBLEPOST]Factions'da olan lag'ın sebebi %75 ihtimalle bulundu. Maplarımızın değişmesi lazım, Eğer böyle devam ederse en kısa zamanda büyük bir bakım yapıcaz.

Bu sorunu bulmamıza yardım eden @Pelinimyilmaz ve @ozgrprnc'ye teşekkür ederiz.
[DOUBLEPOST=1417935886][/DOUBLEPOST]Konu Güncel