GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0

Bize destek olan herkese teşekkür ederiz![DOUBLEPOST=1427615944,1427480804][/DOUBLEPOST]Güncel.

Son düzenleme:

Phanratade

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girip biraz oynayayım dedim, OITC'e girdim adamların hepsi kill-aura hileli server detected

TehlikeliOyuncu01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biz Kardeşimle Beraber Oynucaz 2 kişi Giremiyoruz Geçen Sene Söylemiştim Düzeltmiştiniz Yine Aynısı Oluyor Giremiyoruz

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Değerli Yorumlarınız için teşekkür ederim, Sunucuyw max 3 hesapla giriş izni var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

TehlikeliOyuncu01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O sorunu çözdük ama Skyblockta ada kurduk bir saat falan oynadık ama adamıza birsey oldu (Ekli olmayınca adaya zarar veremezsin diyor ) Bir çözüm bulun bu soruna adamız gitti :(

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Adanın asıl sahibinin adını bırakın gece girersem sunucuya adayı kaydederim. Veya farklı bir hesap açıp o hesapı adaya davet edip lider yapın sonra tekrar kendinizi lider yapın.

TehlikeliOyuncu01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adanın asıl sahibinin adını bırakın gece girersem sunucuya adayı kaydederim. Veya farklı bir hesap açıp o hesapı adaya davet edip lider yapın sonra tekrar kendinizi lider yapın.

Neden böyle bi taktik kullanıyoruz direk adayı açıp oynuyamıoz ?[DOUBLEPOST=1427914290,1427914240][/DOUBLEPOST]Adayı açtık biz 1 saat falan oynadık sonra çıktık bidaha girdik adayı kullanamıoz neden ?

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Pluginin son sürümünde olan bir hata düzeltilicek, dediğimi yaparsanız sorunsuz şekilde devam edebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk[DOUBLEPOST=1427999861,1427916190][/DOUBLEPOST]Sunucumuza yapılan DDOS saldırılarından dolayı bugün ara ara kesintiler oldu, Artık DDOS,BOT gibi saldırılar olmucaktır. Bu konuda bize yardım eden @ByEnderTR ve @batihost.com 'a teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1428305691][/DOUBLEPOST]Hesabınızı Güvene Alın!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Bize ait bir şey değil. Forumu biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Muhammed2128'di yapımcısı.