GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı

En iyi cevaplar
0
04.12.2014 ve 07.12.2014 tarihlerinde olucakmış galiba

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Geçen sene gittim. Ve verdiğim tek ücret yol parasıydı.
Bu sene nasıl olur diyorsan öngörülerim şunlar:
-Tarih olarak evet Aralık'ta olacak.
-Geçen sene gitmek üzere biletimi GameX'in sitesinden kayıt olarak almıştım. İnternet üzerinden, ama ücretsiz.
-Ondan sonra aldığım o numara ile girişteki danışmaya gidip "hacı onlayn bilet aldım numaram da 123" diyorsun, adını filan doğrulayıp alıyorlar içeri.
:sgül:[DOUBLEPOST=1409926318,1409926279][/DOUBLEPOST]Ekleme: MinecraftTürk forumu olarak orda buluşma mı ayarlasak la? :D :sgül:

En iyi cevaplar
0
-Geçen sene gitmek üzere biletimi GameX'in sitesinden kayıt olarak almıştım. İnternet üzerinden, ama ücretsiz.
-Ondan sonra aldığım o numara ile girişteki danışmaya gidip "hacı onlayn bilet aldım numaram da 123" diyorsun, adını filan doğrulayıp alıyorlar içeri.
:sgül:[DOUBLEPOST=1409926318,1409926279][/DOUBLEPOST]Ekleme: MinecraftTürk forumu olarak orda buluşma mı ayarlasak la? :D :sgül:
aslında güzel olur ha istanbuldamı oluyor bu şey :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
aslında güzel olur ha istanbuldamı oluyor bu şey :D
"GameX 2014, şehrin en merkezi noktalarından olan Lütfi Kırdar Fuar Merkezi‘nde, 04-07 Aralık 2014 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açarak Türkiye’den ve tüm dünyadan oyun severlerin buluşma noktası haline gelecek."
O bahsedilen yer de İstanbul Şişli'de. ^_^ :sgül:

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de bu sene gitmeyi düsünüyorum BlackRains senle iletisime geçelim bana da yardımcı olurmusun o zmn yaklısıtıg zaman giris formunu filan nerden doldurcagımı site filan atarsın demi ?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben de bu sene gitmeyi düsünüyorum BlackRains senle iletisime geçelim bana da yardımcı olurmusun o zmn yaklısıtıg zaman giris formunu filan nerden doldurcagımı site filan atarsın demi ?
Ne demek. Ben zaman gelince sitesinden bilet almayı ararım, bulursam sana da atarım. No sıkıntı. :lol: :sgül:

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adamsın beni bilgilendirdigin icin tesekkür ederim SANA KENDİ skype adresimide vereyim
skype yoksa sen yaz face link atarım[DOUBLEPOST=1410542353,1409946154][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1410542393][/DOUBLEPOST]@BlackRains Gamexde Minecraft etkinligi varmı
Baska hangi oyunlar var bide ?
@BlackRains Gamexde Minecraft etkinligi varmı

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
@BlackRains Gamexde Minecraft etkinligi varmı
Gamex herhalde Türkiye'de olduğu ve Minecraft Türkiye'ye pek yakın olmadığından yok diye biliyorum.
Oyun olarak ise geçen sene daha çok MMO'lar (?) vardı. Warface, StarCraft, PointBlank, Monochrama vb. oyunların standı veya etkinliği vardı. :sgül:

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Günler yaklaştı gamex hakkında biletler filan bir bilgin varmı @BlackRains 4-7 aralığa 1 aydan daha kısa bir süre kaldı