Garanti ATM para yatırmada sorun yaşadım

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Merhaba, bugün steam üzerinden cs:go alıcaktım garanti bankası hesap bilgilerini aldım ve yola koyuldum....
Garanti ATM'den parayı yatırdım ve paranız hesaplanıyor.... yazıyordu yaklaşık 20-30 saniye bekledim ve para hesaplanırken bir arıza oluştu lütfen başka şubemizden deneyiniz felan dedi fakat param geri iade edilmedi sırada bekleyen birine sordum param neden verilmedi bir hesaba para aktardım hata verdi diye geri verilmesi lazım dedi ya da hesap sahibine sor para yatırılmışmı dedi bende eve gittim ve steamden parayı yatırdığıma dair onay yolladım açıklama kısmınada derdimi anlattım fakat ödeme kabul edilmedi ne yapmam gerekiyor ?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Ödemeyi onaylarken Boa Compra'nın verdiği cevap;
Kod:
Sayın kullanıcı (SANSÜR),

Sipariş durumunuz: Tamamlanmadı
Siparişiniz kontrol edildi ve ödeme işleminiz tamamlanmamış olarak görünmektedir. Şiparişiniz masrafsız iptal edilecektir.
Sipariş bilgisi

Market: Valve Software
Sipariş numarası: (SANSÜR),
Sipariş Tarihi: 25/03/2017
Sipariş Tutarı: 24.00 (Türk Lirasi)
Açıklama: Counter-Strike: Global Offensive
Steam'a attığım ticket'ın cevabı;
Kod:
Your transaction is currently pending.

Transactions through BoaCompra can take up to 24 hours to process. Once we receive the payment confirmation from BoaCompra, your order will be automatically added to your Steam Account.

Please contact BoaCompra if you want to check the status of your transaction. Their Support Team is available 24 hours a day, 7 days a week, by e-mail, live chat or over the phone. You can reach them via the Help Center: https://go4gold.com/tr-tr

To cancel a pending transaction, go to https://help.steampowered.com/ and select "A Purchase". The status of each purchase your purchases will be displayed on the right-hand side. Select the pending title transaction that you wish to cancel and click on “Cancel this transaction”. After canceling the pending transaction, you can try your purchase again.

NOTE: Only cancel orders which have not been paid or that you have no intention to complete.

Steam Support   
Crysta

Bankaya gittim ve çok şükür yardımcı oldular para sıkışması raporu verdiler mail attılar yarın hesaba parayı göndereceklermiş kontrol edeceklermiş fakat hesaba para aktarınca steam para aktarma saatini soruyor buna karşı saati yazmamam uygun görülür mü ? @Sezy