Garip Bir Minecraft Dünyası (Minecraft ".EXE")

Devam ettireyim mi?

• Kullanılan toplam oy
    7

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
NOT: Öncelikle şimdiden söyleyeyim: Ekleyeceğim yeni karakter Sonic.EXE hakkında bilgi vermemi isteyenler özel mesaj atabilirler :) Ayrıca her türlü hatamı söyleyin, düzelteyim. Bu sitede çok yeniyim de...

Bölüm 1: Yeni Bir Hayat

Steve, hayatı sıkıcı bulurdu. Hep mutsuzdu; hayatını sadece bilgisayar başında geçirirdi. Bu yüzden herkes onu dışlamış, bunun sonucunda ise yalnız kalmıştı. Bu yüzden de kendini bilgisayarına vermişti. Ama bundan çok sıkılmıştı.

Bir gün, evin kapısı çaldı. Bir CD buldu. Bu bir oyun CD'siydi, çok istediği Minecraft oyunu ayağına gelmişti. Hemen koşarak oyunu açtı, çok sevinmişti. Ama sevinci kısa olacaktı. Oyunda Nether'e gelmişti, ama Pigman'lerden çok korkmuştu. Hemen uzandı, televizyon baktı. Ama 5 dakika sonra uyudu.

Rüyasında Pigman'leri görüyor, ve gizemli birisini görüyordu. Ghast'ların tepesine binmiş olan bu karakter rüyasında ona şöyle diyordu:

"Sen gerçekte buraya dayanamazsın... Burası benim dünyam... Minecraft EXE Dünyası! HAHAHAHAHAHAAA!"

Steve kan ter içinde uyandı. Sonra sabaha kadar televizyon baktı. Kardeşi Brine gezmek istiyordu, sabah olunca hemen odasına girip şöyle dedi:

"Hadi biraz macera yaşayalım Steve. Bu hayatından bıkmadın mı? Gideceğimiz yeri sen seç!"

Steve gitmek istemiyordu ama zorla "Ma... Madrid'e gidelim..." dedi. Ve Brine özel bir helikopter kiraladı.

İkisi helikoptere bindi. Yaklaşık 2 saat uçtular, Steve uyuyordu. Derken bir ateş topu helikoptere isabet etti. Pilot helikopteri kontrol edemedi ve... Helikopter düşmüştü. Steve uyandı, Brine ile düştükleri yeri inceliyordular. Dünya karelerden oluşuyordu, yeni bir yerdi... Derken beyaz bir yaratık (Ghast) ile kim olduğu belirsiz birisi geldi. O belirsiz kişi ejderhayı devasa eyerinden çekti. Ve ejderha ateş topu fırlattı. Brine Steve'in üstüne atlayarak onu kurtardı. Yaratığa ve ona baktı.(Belirsiz kişiye) Onu tanıyordu. Ama Steve baygındı. Brine siyahlı adama "Sonic.EXE senden korkmuyorum!" diye bağırdı. Steve uyandı. Ne olduğunu anlamamıştı. Ve Sonic.EXE bir portala atlayarak uzaklaştı. Portalı da yok etti. Hava kararıyordu. Hemen topraktan çok basit bir ev yaptılar. Çünkü gün batımı ile beraber zombiler görünmüştü. :zombi: Geceyi toprak üstünde yatarak geçirdiler.

Ertesi gün Steve, Brine'deki garipliği farkediyordu. Sanki biraz sinirliydi, bir şey arıyor gibiydi. Steve bunu gördü ve Brine'ye ne olduğunu sordu. Brine:
"Hiçbir şey olmadı!" ,dedi.

Steve, Brine'nin yalan söylediğini anlamıştı. Şöyle sordu:
"Ya... Yalan söyleme!"

Brine itiraf etmeye karar verdi:
"Hani sen bayılmıştın ya; beyaz bir yaratık ve siyahlı birisi gelmişti. O beyaz yaratıklara Ghast deniyor. Ve o seni bayılttı."

Steve hala meraklıydı:
"Sen bağırıyordun; ve Ghast'ın üstüne binen gizemli adam da kim?"

Devam Edecek

Sonraki bölümde neler olacak?:

Brine, Sonic.EXE hakkında bildiği her şeyi anlatacak. Ve iki kardeş, bu bilmedikleri yerde yaşam savaşına başlayacak... Sonic.EXE'ye gelince... Onun şimdilik başka işleri var :alay:

NOT: Sonic.EXE adlı karakterin benle alakası yok; o başlı başına bir karakter, hakkında bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya isterseniz Sonic.EXE hakkında tüm ayrıntıları konunun içinde verebilirim :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler oy atmadınız ama devam edeyim. Lütfen oy atın ama olur mu :D

Bölüm 2: Savaş Başlıyor

Brine ve Steve konuşuyorlardı. Steve hala meraklıydı. O siyahlı adam kimdi? Steve sormaya karar verdi:

Steve: Hala söylemedin, o siyahlı adam kim kardeşim?

Brine: O... Benim ezeli düşmanım. Onun adı Sonic.EXE...
Steve: NE?! Sonic.EXE mi?

Brine: Evet....
Steve: Kim bu Sonic.EXE? Ne istiyor bizden? Niye bize saldırdı? Biz niye burdayız? Neden bizden kaçtı?
Brine: Yavaş ol... Uzun zaman önce; burada çok insan vardı. Senin oynadığın oyun gibi. Tabi oyunu kapattın sen. O oyunu oynasan bilirdin. Ama ben de okuduğum bir efsane kitabından öğrendim. Bu adada herkes mutlu yaşardı. Bir gece, bu yaratık geldi ve ortaya canavarlarını saldı. Çoğu yeri harap etti, çoğu köylüyü yok etti. Sonic.EXE yüzünden burası yabancı, bilinmeyen bir ada oldu. Kimsenin gitmeye cesareti olmadı. Zamanla bu dünyadaki her yeri bu hale getirdi. Biz kaza sonucu başka bir dünyaya, onun dünyasına ışınlandık. Bizi de öldürmek istiyor, seni seçilmiş kişi olarak görüyor, beni de düşmanlık sebebiyle öldürmek istiyor. Ve daha büyük bir ordu toplamak için kaçtı bence.

Steve: Madem o bizi yok etmek istiyor, o halde ondan önce biz onun işini bitirmeliyiz!
Brine: Bence de! Ama bu canavarları bile bizim kadar güçlüdür. Sonic.EXE'nin ne kadar güçlü olduğunu bilmiyorum. O beni az daha yok edecekti zaten.. Ama onu öldürebiliriz. Hatta kötü kuzenim Herobrine de ordusunun komutanlarından. Ender Ejderi ve Wither bile onun adamı. Düşün... Onu yok etmek için önce bu zorlukları aşmalıyız.
Steve: Hadi, o halde savaş artık başlasın!

Bu arada, Nether (Cehennem)'de...

Sonic.EXE: Steve seçilmiş kişi. Ona karşı dev bir ordu toplamalıyım. Onu yok etmeliyim... Herobrine, Wither, Ender Ejderi, Kırmızı Nether Ejderi! Buraya gelin!
Herobrine: Efendim komutanım! Ne istiyordunuz? Emrinizdeyim...
Sonic.EXE: Ordunu topla. Zombiler, iskeletler ve balçıklar sende.
Herobrine: Tamam.
Sonic.EXE: Wither, sana da Ghastları, Zombi domuzadamları, Wither iskeletlerini veriyorum.
Wither: Siz nasıl derseniz.
Sonic.EXE: Ender Ejderi; sana Endermanları veriyorum.
Ender Ejderi: Siz nasıl isterseniz...
Sonic.EXE: Nether Ejderi; sana da Endermiteleri, Gümüşbalıklarını, Magma küplerini ve Blazeleri veriyorum.
Kırmızı Nether Ejderi: Pekala..
Sonic.EXE: Sakın kaybetmeyin... Hepiniz End'e gidin! Ben burada kalıcam. Kardeşim, sen ne dersin?

Anti-Sonic.DLL: Olur... Ben de seni korurum...

Dünyada olanlar...

Brine: Olamaz... Gün batıyor, birazdan askerleri de gelir.
Steve: (Bir köy görür) Hadi şu köye gidelim!
Brine: Tamam, artık yerde yatarız. Yarın da yatak yaparız.

Köylüler de korkmuştu. Evlerine girmişlerdi. Onları da yabancı olmalarına rağmen köylerine kabul edip 2 yatak verdiler.

Brine: Eyvallah! Zombiler kapıya dayanırsa haber verin! Diğerleri sorun değil...
Köylüler: Tamam!

Devam edecek...

Bir sonraki bölümde ne olacak?

Steve ve Brine yaşam savaşında maden kazmayı öğrenip, maden arayacak, alet edevat yapmaya çalışacak, savaşa hazırlık yapacaklar... Sonic.EXE ise ordularını salacak.

Karakter Resimleri:

Sonic.EXE

Kırmızı Nether Ejderi: