Garip bir ses duydum mağara sesi falanda değil!!

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazı özür dilerimler hazır mod aıp insanlara SÖZDE şaka yapıyor onlardan birine kurban gitmiş olabilirsin minecraft anjo cadio yaz 2shared adlı siteden indir

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hacı bana da çolde urkutucu bi ses keldi hatta
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu video çekiyodum o ses geldi mikrafonu filan attım içeriye kaçtım .ok vahşetti .D
kaçıncı saniyede? bide arkadaşlar ses endermanın değil çünkü her seferinde gece çökerken geliyo cave sesi gibi ama yerin üstünde (bu arada en yakın cave yerin 50 blok altında) çok korkunç ya oyunu kaydedip kapadım hemen :(

ManiacH

Marangoz
En iyi cevaplar
0
11 sayfa -.- İlk başlarda sanirim 1..3.2 falan geçiyor şimdi oldu 1.4.5 hala konumu var :) Ya tüm sayfalari okudum kimisi sövmüş kimisi dedem gibi konuşmuş kimisi öğüt vermiş kimisi reklam yapmiş :) ama aralarindan çok güldüğüm şeyler oldu örneğin biri yazmiş Abisi ben +23 film izliyorum kormadim o zamanda 5 yaşindaydim yazmiş :D hem bu birde Bir adam uzun uzun laflar yazmiş sonrada aşağılara indim bir baktim adam sövüyor abi bu ne dedim ya , bu derece insanlar görmedim adam Laflar söylüyor hani diyorlar ya 10 yaşında asıl onlar 10 yaşında bi biçim laflar bi artistlenmeler hayirdir ? herkezin derdi küfür olmuş ? adam Soru soruyor ya soru size ne kim ne yazdiysa yazdi konuyu sapmiş adamın konusunu kirletmişsiniz ha hani anlıyorum türkçe dostusunuz ancak yaptiğiniz yetti ama artik ? mesela ben yazida naslasın yazsam adamlar Alıntı yapip lanetliyorlar resmen ya yetti ama bu ? tamam insan bi kere bir şey der konu biter ama anlamadiğim bir şey var adam kelime hatasi yapmiş sen zaten mantik hatasi yapiyorsun ya bunlari her dakika yazarken ? Ben küfredenlere tek diyeceğim söz ' Terbiyeni takın ' dır yani bundan sonra istediğini desin ne anlami var küfredene küfür etmenin ya da yazım hatasi bulmanin ? anlamadim gerçekten bu türkçeyi kelime hatasi yapalar değilde - Mantik hatasi ve kisaltmalar yapanlar ingilizce sözcükler kullananlar kirletiyor ! Buna bi Dur Deyin