McCrafTr34
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hayır bende herobrine var demiyorum ama o ses nasıl oldu ona bi yanıt verin diyorum sadece konu adına bakıp cevap vermeyin
version ??
hayır bende herobrine var demiyorum ama o ses nasıl oldu ona bi yanıt verin diyorum sadece konu adına bakıp cevap vermeyin
1.4.4version ??
e modsuz diyon sen ?ya arkadaşlar modu indirin sizede çıksın
kaçıncı saniyede? bide arkadaşlar ses endermanın değil çünkü her seferinde gece çökerken geliyo cave sesi gibi ama yerin üstünde (bu arada en yakın cave yerin 50 blok altında) çok korkunç ya oyunu kaydedip kapadım hemenhacı bana da çolde urkutucu bi ses keldi hattaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu video çekiyodum o ses geldi mikrafonu filan attım içeriye kaçtım .ok vahşetti .D
? saygılı ol! küfür etmek yasak forum kurallarını okuuuuuuuuuuuuuuuuuuubazı özür dilerimler hazır mod aıp insanlara SÖZDE şaka yapıyor onlardan birine kurban gitmiş olabilirsin minecraft anjo cadio yaz 2shared adlı siteden indir
şey o dancın sesiymiş dancmı ney bilmeme modsuz diyon sen ?
"NEHTAR"----> Seni Anlıyorum Dostumarkadaşım nehtar (hani portal açıp gidilen yer) ordaki yaratıklardan birinin sesimiydi ?