Garip Forge Sorunu

EnderEge63

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikler herkese merhaba forumda yeniyim adım Ege,
Bir sorunum oldu ve bunu sizinle paylaşmak istedim.Sorunum:
Şimdi ben yaklaşık 2 ay önce 1.7.2'ye 4 5 tane mod yükledim.Çalışıyord.Dün o modları sildim.1.7.2 için başka modlar yükledim.Sonra oyunu açmayı denedim profilden forge'u seçtim sürümden ise 1.7.2 forge seçtim play dedim.hiçbir şey olmadı sadece launcher kapandı.Normal sürümü denedim normale girdi.Başka profilleri seçsem de olmadı açmadı.Ben de tüm modları silip modsuz girmeyi denedim olmadı.oyunu 20 kez silip 20 kez forge yükledim yine olmadı.Forge'u farklı sitelerden hatta skydazdan bile yükledim gene olmadı hep aynı.1.6.4e forge kurdum 15 kez falan denedim onda da aynı.Java'yı tekrar sildim yükledim olmadı.Lütfen yardım edin denediğim yöntemler bunlar....Oyunum korsan orjinal alsam bu sorunlar gider mi? Yarına kadar yardım edin lütfen yarın modlar ile arkadaşımla video çekiceğim de...

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
belki modlarla forge uyuşmuyordur en güncel sürümünü indir olmassa bence diyorum belki olmaz modlar bozuktur

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
hayır ne olduğunuda bilmiyorum detaylı anlatabilir misiniz?

1.6.4 den itibaren (1.7.10 da düzeldi) Bazı Modlar (En Başta NEI) Bilgisayarın İngilizce Olmasını Şart Koşuyor (Vay Piçler.) O Yüzden Biz Argüman Girerek Java yı Şaşırtarak Oyuna Giriyoruz Bunuda Argüman İle Sağlıyoruz.

Nasıl Yapılır:

ok işareti ile gösterilen JVM Arguments Tikini Açıp Kutucuğa Şunu Yazıyoruz:

-Xmx2G -Duser.language=En -Duser.Country=US

EnderEge63

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6.4 den itibaren (1.7.10 da düzeldi) Bazı Modlar (En Başta NEI) Bilgisayarın İngilizce Olmasını Şart Koşuyor (Vay Piçler.) O Yüzden Biz Argüman Girerek Java yı Şaşırtarak Oyuna Giriyoruz Bunuda Argüman İle Sağlıyoruz.

Nasıl Yapılır:

ok işareti ile gösterilen JVM Arguments Tikini Açıp Kutucuğa Şunu Yazıyoruz:

-Xmx2G -Duser.language=En -Duser.Country=US
deniyorum şimdi[DOUBLEPOST=1421578892,1421578836][/DOUBLEPOST]yok bu da olmadı :S[DOUBLEPOST=1421579364][/DOUBLEPOST]başka çözüm yok mu??