ilker salih
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar benim minecrfatımda yeretıklar birbirini öldrüryo neden
hayır durup dururken görür görmez birbirlerini öldürüyorlarÇünkü;
Mesela sana iskelet saldırırken önüne herhangi bir yaratık geçtiğinde ok ona gelir ve okun çarptığı yaratık ona birinin saldırdığını düşünerek iskeleti öldürmeye gider. Ben bunlardan bir eski Minecraft'cı olarak az görmedim. Bunun tek sebebi "Komut hatası". Bunu düzeltirler ama çok ta önemli bir şey değil. Bu yöntemi kullanarak iskelet creeper yaratığını öldürdüğünde CD, oyundaki adıyla C148-13 gibi bir disk düşer. Ve kendini canavarlardan kurtarmak için akıllıca bir çözümdür.
hayır durup dururken görür görmez birbirlerini öldürüyorlar
:sırıtmak: çok şanslısın biz yaratık istemioz sen yaratık istiosn
Ne güzel işte,Box maçı gibi seyredersin,Daha ne istiyon :sırıtmak:
hayır durup dururken görür görmez birbirlerini öldürüyorlar
mesela zombi kapımda geli creper zombiyi öldürmek için evimi patlatıyo bu şansmı[DOUBLEPOST=1376756200,1376756152][/DOUBLEPOST]:sırıtmak: çok şanslısın biz yaratık istemioz sen yaratık istiosn
hoşuma gidio ama neden olduğunu merak ettim[DOUBLEPOST=1376756425][/DOUBLEPOST]Ne güzel işte,Box maçı gibi seyredersin,Daha ne istiyon :sırıtmak:
nasıl konuyu taşıcambu arada konu yeri yanlış farkındasını değil mi ?
mesela zombi kapımda geli creper zombiyi öldürmek için evimi patlatıyo bu şansmı[DOUBLEPOST=1376756200,1376756152][/DOUBLEPOST]hoşuma gidio ama neden olduğunu merak ettim[DOUBLEPOST=1376756425][/DOUBLEPOST]nasıl konuyu taşıcam