garip

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çünkü;
Mesela sana iskelet saldırırken önüne herhangi bir yaratık geçtiğinde ok ona gelir ve okun çarptığı yaratık ona birinin saldırdığını düşünerek iskeleti öldürmeye gider. Ben bunlardan bir eski Minecraft'cı olarak az görmedim. Bunun tek sebebi "Komut hatası". Bunu düzeltirler ama çok ta önemli bir şey değil. Bu yöntemi kullanarak iskelet creeper yaratığını öldürdüğünde CD, oyundaki adıyla C148-13 gibi bir disk düşer. Ve kendini canavarlardan kurtarmak için akıllıca bir çözümdür.

ilker salih

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çünkü;
Mesela sana iskelet saldırırken önüne herhangi bir yaratık geçtiğinde ok ona gelir ve okun çarptığı yaratık ona birinin saldırdığını düşünerek iskeleti öldürmeye gider. Ben bunlardan bir eski Minecraft'cı olarak az görmedim. Bunun tek sebebi "Komut hatası". Bunu düzeltirler ama çok ta önemli bir şey değil. Bu yöntemi kullanarak iskelet creeper yaratığını öldürdüğünde CD, oyundaki adıyla C148-13 gibi bir disk düşer. Ve kendini canavarlardan kurtarmak için akıllıca bir çözümdür.
hayır durup dururken görür görmez birbirlerini öldürüyorlar

ilker salih

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:sırıtmak: çok şanslısın biz yaratık istemioz sen yaratık istiosn
mesela zombi kapımda geli creper zombiyi öldürmek için evimi patlatıyo bu şansmı[DOUBLEPOST=1376756200,1376756152][/DOUBLEPOST]
Ne güzel işte,Box maçı gibi seyredersin,Daha ne istiyon :sırıtmak:
hoşuma gidio ama neden olduğunu merak ettim[DOUBLEPOST=1376756425][/DOUBLEPOST]
bu arada konu yeri yanlış farkındasını değil mi ?
nasıl konuyu taşıcam