Garry's Mod 13 Yardım

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben gmod 13 indirdim kurdum ama çözünürlük düşük olduğu için ayarlar menüsünü göremiyorum dolayısıla çözünürlüğü arttıramıyorum. kodla modla yada oyun dışınndan ayarlayarak nasıl ayarlara girecem acil yardımmm

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Garry's mod'un yüklü olduğu yere gel hl2 yi kopyala kısayol yapıştır sağ tıkla özellikleri seç kısayol sekmesine tıkla hedef yazan yerin sonuna
-garrysmod -1024 yaz, eğer olmassa bilmiyorum başka bi şey hl kısayolları böyle olur genellikle config dosyalarına bakabilirsin bulabilirsen, garrysmod'u sileli çok oldu.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
maalesef olmadı nolur yardım edin bide ben oyunun setupunu indirmedim kurulu olarak torrentden indirdim 2.side hl2 kurulu deil[DOUBLEPOST=1387892935,1387820182][/DOUBLEPOST]yardım edin nolurrr

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Garry's Mod'un yüklü olduğu yerde launcher bide hl2.exe diye bi dosya olur hl2.exe yi kopyala kısayol yapıştır sonra hl2 kısayoluna sağtıkla özellikleri aç kısayol sekmesine gel hedef kısmına -game garrysmod -w 1024 -h 768 bunu yaz kısayola tıkla ve başlar :) (1024x768 de başlar değiştirebilir 800x600 gibi.)
Orjinal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yardımların için saol dediğin olurmu bilmiyorum ama ben kendim buldum :D nerden buldum bizde Yeni bir oyun başlat yazıyo yabancılarda daha kısa mesela New game dedim ve sağ alttan dili değiştirdim dolayısıyla ayarla sekmesi yukarı kayınca girdim :D :D :D