Garrys Mod Ping Sorunu.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki Her Oyunumda Ping sorunum vardır ama en kaliteli ping bu oyunda bulunuyor ya.
Mesela cs go oynuyorum baska biri telefondan nete girerse ping çıkar neti kapattıklarında ping düşer 50 60 a.
Ama garrys modda öyle değil. İster internette ol ister olma pingim 500 600.
arkada hiçbir şey açmıyorum. Sonra bütün virüslerimi sildirttim ama yok hala aynı pinglerdeyim.
Yardım eder misiniz ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hangi sunucu? Lokasyondan dolayı, çok ping olur. Mesela ben so kullanıyorum moongamig girince ping 100-150 geziyor, çünkü moongaming sunucusu Fransa'da. @Alps

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi sunucu? Lokasyondan dolayı, çok ping olur. Mesela ben so kullanıyorum moongamig girince ping 100-150 geziyor, çünkü moongaming sunucusu Fransa'da. @Alps
Her sunucuya girmeye çalışıyorum.
Öyle belirli bir sunucum yok.
Daha çok ruslarınkine giriyorum.
Hem rusçam var arkadaşlık ediniyorum hem de en az ping orda oluyor. 750 ping*
Diğer sunucularda 800 900 ping.
So yu biraz anlatır mısın ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Her sunucuya girmeye çalışıyorum.
Öyle belirli bir sunucum yok.
Daha çok ruslarınkine giriyorum.
Hem rusçam var arkadaşlık ediniyorum hem de en az ping orda oluyor. 750 ping*
Diğer sunucularda 800 900 ping.
So yu biraz anlatır mısın ?
Superonline demek istedim. Mesela TF2'de Bilgeoyuncu sunucularında 20 30 ping oynuyorum, Fransa vb. Girince 60-70 görüyor.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Superonline demek istedim. Mesela TF2'de Bilgeoyuncu sunucularında 20 30 ping oynuyorum, Fransa vb. Girince 60-70 görüyor.
Evet süperonlinenin ne kadan hoş olduğunu biliyorum.
Abimde var 42 lira veriyorlar arkada yutuptan 1 2 saatlik şarku açıp netli oyunlar oynuyorlar 10 ping felan çekiyorlar. Hoş
Bizim yaşadığımız yerde işte süperonline yok. Geçmiyor burda diğer sokağa koymuşlar. Oyüzden Türksat kullanıyorum.
Türksatada az para verince çok kötü oluyor ya 32 lira veriyorum 1 oyunda 100 pingten aşağı inmiyor küçük bir internet kullandığımda :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Evet süperonlinenin ne kadan hoş olduğunu biliyorum.
Abimde var 42 lira veriyorlar arkada yutuptan 1 2 saatlik şarku açıp netli oyunlar oynuyorlar 10 ping felan çekiyorlar. Hoş
Bizim yaşadığımız yerde işte süperonline yok. Geçmiyor burda diğer sokağa koymuşlar. Oyüzden Türksat kullanıyorum.
Türksatada az para verince çok kötü oluyor ya 32 lira veriyorum 1 oyunda 100 pingten aşağı inmiyor küçük bir internet kullandığımda :(
Superonline ADSL kullanabilirsin.
Bende 1 mbit turksat adsl kullanıyorum ah o günler :/

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Düşük ping alabileceğiniz veri merkezleri şunlar olabilir ;
TTVM Gayrettepe, Radore, DGN+, SHDC, NetDirekt, Salay, NiNet, TTVM Ümitköy, Natro, Semele yanılmıyor isem PoP'du.
Bu tarz popüler ve PoP noktası olan veri merkezleri ile yurt içinden çok iyi sonuç alabilirsin.
Telecity sağ olsun SHDC'de şu an yurt dışı çıkışı olarak iyi durumdadır.
Radore ve SHDC'nin dışında DGN'de çok iyi bir DC'dir fakat yukarıda saydığım tüm noktaların kendisi veya birincil dağıtıcısından hizmet alabilirsin.
Sunucu açma fikrin varsa şu an sağlayamazsın TF2 olarak.
Biraz beklemeni öneririm. :)
Bunun dışında Grid Telekom gibi sağlayıcılar da var hatta tek omurga sanıldığı gibi TT'nin değil TNAP omurgasına dahil tüm kullanıcılar direkt olarak Radore gibi VM'lere TT'nin düşmesi ne bileyim hat kesintisi gibi olaylarda bile sorunsuz ulaşabilir.

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşük ping alabileceğiniz veri merkezleri şunlar olabilir ;
TTVM Gayrettepe, Radore, DGN+, SHDC, NetDirekt, Salay, NiNet, TTVM Ümitköy, Natro, Semele yanılmıyor isem PoP'du.
Bu tarz popüler ve PoP noktası olan veri merkezleri ile yurt içinden çok iyi sonuç alabilirsin.
Telecity sağ olsun SHDC'de şu an yurt dışı çıkışı olarak iyi durumdadır.
Radore ve SHDC'nin dışında DGN'de çok iyi bir DC'dir fakat yukarıda saydığım tüm noktaların kendisi veya birincil dağıtıcısından hizmet alabilirsin.
Sunucu açma fikrin varsa şu an sağlayamazsın TF2 olarak.
Biraz beklemeni öneririm. :)
Bunun dışında Grid Telekom gibi sağlayıcılar da var hatta tek omurga sanıldığı gibi TT'nin değil TNAP omurgasına dahil tüm kullanıcılar direkt olarak Radore gibi VM'lere TT'nin düşmesi ne bileyim hat kesintisi gibi olaylarda bile sorunsuz ulaşabilir.
Yani ne yapabilirim düşmesi için :D ?
Sunucu açma gibi bir fikrim yok sadece rus serverlerinde gmodu pingsiz oynayabilmek istiyorum

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Hattaki Bir Parazitten Kaynaklanmakta Olabilir Bir Kontrol Ettirsen İyi Olur Yetkili İnternet Hizmetine Şikayet Etmene Gerek Yok, Verecekleri Cevap "Sorun Bizden Değil" Olacaktır. Yaşadığın Yerin İl Ve İlçe Bakım Merkezini "TEDAŞ Kısaca" Ara, Parazit Var De Bir Baksınlar.