Garry's Mod Professional Roleplaying Server (DarkRp) MOON GAMING !

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben TrustNoOne , Bugün (Ve Daha öncesinde) kaliteli sunucular ile haşırneşirdim fakat bu sunucu çok dikkatimi çekti şu an betada olduğu için sunucu boş olarak tozlanıyor . Bizde Bu duruma karşın Sunucunun reklamını yaparak rol yapma hazzımızı arttırmak istemekteyiz eğer professional bir rol sunucusu arıyorsanız tam yerine geldiniz Uzatmadan sunucuyu kelimelere dökelim .... (Linkler Kırık olduğu için yeniden yüklemeye üşendim Sorry Bro's (._.)

İlk olarak sunucumuzda Meslekler ile para vs. kazanarak Hayatımızı sürdürmekteyiz . Para ile yeni meslekleri açarak daha iyi gelir ve macera yaşayabilirsiniz.
Npcleri meslek seçmek için bazı temel ticaretler için kullanıyoruz Örneğin ....

Bankanın yanındaki npcden Bankacı ve Güvenlik Görevlisi olabilirsiniz

Fazla Spoiler vermek istemek istemem şahsen mapı gezerek ve oynayarak Easter eggler ve daha nicesini bulabilirsiniz

Sunucuda Görevler mevcut bunun için Görev eşyalarını bulup teslim etmeniz gerekiyor

Sunucumuzda Raidleri ve Büyük eylemleri /advert komutu ile belirteceğiniz için /me benzerinden komutlar yok Örnek : /advert Pd Raid /advert bank raid

Sunucumuzda Bulunan Tuvalet sistemi ile Büyük ve küçük olmak üzere tuvaletinizi Yapmak mecburiyetindesiniz /pee İle küçük tuvalet /poo İle Büyük Tuvaletinizi yapabilirsiniz .

Ve moongaming steam grubundan gereken addonlara ve bilgilere erişebilirsiniz .

Cs Source yüklerseniz mapte problem yaşamazsınız :)

Cs Source'yi steam'dan Legal Olarak Satın Alabilirsiniz Fakat Garry's Mod Oynamak İçin Çoğu Kişi Para vermeyeceği İçin,

Linkinden Kreatorn'un Videosu İle Öğrenebilirsiniz. :)[DOUBLEPOST=1429902150,1429889027][/DOUBLEPOST]Sadece 16 kişimi görüntülemiş çok ilginç :( amacım birazda olsa rol yapabilmekti :'(