Garry's Mod Sunucularda Zaman Aşımı

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar son zamanlarda DarkRP sunucularına çok geç giriyor ve girince de Connection Problem hatası veriyor. AKN bitmişti acaba ondan olabilir mi ? Yoksa başka bir sebebi mi var ? Bu sorunun cevabını yazarsanız sevinirim ^^

OyunYapımcısıOmer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Belki AKK Olabilir Fakat Sunucunun Adını Yazsaydın Daha İyi Bir Cevap Verebilirdim Bu Arada Belki Tanırsın Desibelin Kurucusu Tatminator benim

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
3 nedeni vardır
1- AKK hızı artık 1,5-2 MBit/s arası olduğundan
2- Sunucu yurt dışındadır
3- FastDL kullanmadıklarından öğeleri hızlı indirememesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
3 nedeni vardır
1- AKK hızı artık 1,5-2 MBit/s arası olduğundan
2- Sunucu yurt dışındadır
3- FastDL kullanmadıklarından öğeleri hızlı indirememesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)
FastDL kullanıyorlar. Sending Client İnfo... dedikten sonra çok geç açılıyor. Önceden sunucuya 2-3 dakika içinde girerken şimdi 5-6 dakika bekliyorum. Sonra da bam Connection Problem diyor. 3MBPS iken çok rahattım da böyle de olmaz ki arkadaş ya :sinirli:

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
FastDL kullanıyorlar. Sending Client İnfo... dedikten sonra çok geç açılıyor. Önceden sunucuya 2-3 dakika içinde girerken şimdi 5-6 dakika bekliyorum. Sonra da bam Connection Problem diyor. 3MBPS iken çok rahattım da böyle de olmaz ki arkadaş ya :sinirli:
Türk Telekom'da çalışan bi yakınım Türk Telekom AKK'yi 3 Mbit/s'den 1 Mbit/s'ye düşüreceklerini söyledi. Zaten herkes 3 Mbit/s alamıyordu şimdi kaç Mbit/s alırız Allah bilir. Bu probleminizi bi yabancı forumlarda araştırayım ben size geri dönüş yaparım. İyi günler :)

Son düzenleme: