Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar son zamanlarda DarkRP sunucularına çok geç giriyor ve girince de Connection Problem hatası veriyor. AKN bitmişti acaba ondan olabilir mi ? Yoksa başka bir sebebi mi var ? Bu sorunun cevabını yazarsanız sevinirim ^^
3 nedeni vardır
1- AKK hızı artık 1,5-2 MBit/s arası olduğundan
2- Sunucu yurt dışındadır
3- FastDL kullanmadıklarından öğeleri hızlı indirememesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana
3 nedeni vardır
1- AKK hızı artık 1,5-2 MBit/s arası olduğundan
2- Sunucu yurt dışındadır
3- FastDL kullanmadıklarından öğeleri hızlı indirememesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana
FastDL kullanıyorlar. Sending Client İnfo... dedikten sonra çok geç açılıyor. Önceden sunucuya 2-3 dakika içinde girerken şimdi 5-6 dakika bekliyorum. Sonra da bam Connection Problem diyor. 3MBPS iken çok rahattım da böyle de olmaz ki arkadaş ya
FastDL kullanıyorlar. Sending Client İnfo... dedikten sonra çok geç açılıyor. Önceden sunucuya 2-3 dakika içinde girerken şimdi 5-6 dakika bekliyorum. Sonra da bam Connection Problem diyor. 3MBPS iken çok rahattım da böyle de olmaz ki arkadaş ya
Türk Telekom'da çalışan bi yakınım Türk Telekom AKK'yi 3 Mbit/s'den 1 Mbit/s'ye düşüreceklerini söyledi. Zaten herkes 3 Mbit/s alamıyordu şimdi kaç Mbit/s alırız Allah bilir. Bu probleminizi bi yabancı forumlarda araştırayım ben size geri dönüş yaparım. İyi günler
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.