Garrys Mod Sunucusu Murder

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
CFYrOqfW8AEJljZ.png

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere nadir olan birşeyden bahsedicem ben murder server açtım garrys mod sizide bekleriz.Konusu aşağıdadır hadi hemen sizi bekletmeden konuya geçelim.Türklerin garrys modda sevgi dolu ortam oluşturmak için bu serveri açtım.İyi oyunlar
Murder-Konu.png

6 Kişinin arasından 1 kişi katil seçilir.1 Kişide şerif seçilir diğerleri sivil halktır.Belli bir zamandan sonra murderin eline bıçak gelir.Sivil halkı temizlemeye çalışır.Şerif murder onu temizlemeden önce silahla murderı temizlemesi gerekir.Eğer şerif yanlış kişiyi vurursa şerifin ekranı kararır.Silah düşer sivi haktan biri silahı alabilir.Katili temizleyebilir.
Server-Bilgi.png

RAM:2GB
Hosting:1Sunucum
İp:151.80.200.2003
Kişi Sayısı:16(6 kişide oyun başlar)
Map:gm_odyssey_mansion
Not:Lütfen servere 13+ altındaki kişilerin girmesi yasaktır.Bide bıçak yerine pamuk şeke yapılmıştır.
Kapans.png

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.Oruç tutcaklara Allahtan sabır ve sağlık diliyorum.Başka konumuzda görüşmek üzere

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bıçak yerine pamuk şeker olayı biraz keyfimi kaçırdı doğrusu.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
şiddet içerikli olmasın diye onu yaptık
Dostum zaten oyun şiddet içerikli, yapsalardı zaten oyunun yapımcıları onu yapardı. Gerek yok bence o tür mevzulara, sunucuda 9 yaşında ki kız çocukları oynamayacak ki erkek kokacak o sunucu, ondan tekrar bıçağa dönmek sizin açınızdan iyi olur bence. Şahsen ben sunucularda o tür değişimler görünce irite oluyorum ve terk ediyorum o sunucuları. Hani böyle yapan tek ben değilimdir, en azından oyuncu kaybetmezsiniz.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum zaten oyun şiddet içerikli, yapsalardı zaten oyunun yapımcıları onu yapardı. Gerek yok bence o tür mevzulara, sunucuda 9 yaşında ki kız çocukları oynamayacak ki erkek kokacak o sunucu, ondan tekrar bıçağa dönmek sizin açınızdan iyi olur bence. Şahsen ben sunucularda o tür değişimler görünce irite oluyorum ve terk ediyorum o sunucuları. Hani böyle yapan tek ben değilimdir, en azından oyuncu kaybetmezsiniz.
tm tekrar bıçak yapılmıştır.