Garry's Mod

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çoklu oyunculusu sarıyor diye biliyorum ama belirli bir süre sonra sıkıyormuş. Başkasının yalancısıyım tabi.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben sevmiyorum o oyunu. Ama yine de senin kararın. Bir danışsaydın keşke almadan önce :(

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Neden sevmiyorsun peki onu söyler misin ? Yani oyunun hangi özelliği sana kötü geliyor ki ?

Başkasının yalancısı olduğunu ilk mesajda da yazdın ben okumamazlık etmem teşekkür ederim gene de başkasının fikrini bana aktardığın için.
Ne demek rica ederim. :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Neden sevmiyorsun peki onu söyler misin ? Yani oyunun hangi özelliği sana kötü geliyor ki ?

Başkasının yalancısı olduğunu ilk mesajda da yazdın ben okumamazlık etmem teşekkür ederim gene de başkasının fikrini bana aktardığın için.
Oyun sadece sandbox üzerrine kurulu. Yani sadece hayal gücünle bir şeyler yapabiliyorsun. Benim bir oyunu sevmem için macera olması gerekiyor ehehe :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin oyun zevki aynı olamaz değil mi ama ehehe :D
Oyunun kötü bir yanı varsa o kadar aldım bilmem gerek :([DOUBLEPOST=1414592926,1414592838][/DOUBLEPOST]
Oyun sadece sandbox üzerrine kurulu. Yani sadece hayal gücünle bir şeyler yapabiliyorsun. Benim bir oyunu sevmem için macera olması gerekiyor ehehe :D
Hmm macera benim için gerekli bir faktör değil.Ben çok oyunculu-yaratıcı-fps ve rpg tarzı oyunları(gerçi hepsi bu oyunda tam anlamıyla yok) sevdiğim için benim istediğim gibi o açıdan.Gene teşekkür ederim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Oyunun kötü bir yanı varsa o kadar aldım bilmem gerek :([DOUBLEPOST=1414592926,1414592838][/DOUBLEPOST]
Hmm macera benim için gerekli bir faktör değil.Ben çok oyunculu-yaratıcı-fps ve rpg tarzı oyunları(gerçi hepsi bu oyunda tam anlamıyla yok) sevdiğim için benim istediğim gibi o açıdan.Gene teşekkür ederim.
İşte o yüzden sevmeyeceğinden eminim. Ona o kadar vereceğine half life 2 alsaydın ^_^

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Paranı çöpe attın tam enayi sizin gibiler yüzünden batıyor ülke saçma sapan araştırmadan oyun alıyorsunuz kafaya bak ya almadan önce açman lazım konuyu oyunu almış konu açıyor biz sana pişman olacaksın desek ne yapacaksın iade mi edeceksin bi git Allah aşkına ya sizin gibiler yüzünden forum kirleniyor. Şaka yaptım la ben seviyorum hiç oynamadığım halde hayırlı olsun biz alamıyoruz sen al güle güle oyna güzele benziyor :'(