Gaza geldim kilo veriyorum !

En iyi cevaplar
0
"Abim" kelimesini çözemedim ama olsun.
Öğrenciyim son sınıf açıkçası okula pek gittiğim yok.
Zaten yok yazdıkları da yok.
Sınav haftası bu sıra o yüzden gidiyorum.
Çoğunlukla sınava girip okuldan çıkıyor evde kitaplara gömüyorum kafamı.
Böyle veriyorum ve yaza kadar almıyorum.
Bu yaz umarım kilo almam. :D
Millet yazın kilo verir ben alıyorum.
Sporda yapıyorum ona rağmen.
Fakat orada "abim" tabirinin ne anlama geldiğini hala çözemedim. :)
dil anlatım edebiyat felan çalış bol bol ileride umarım bi sıkıntı olmaz o verdiğin kilolardan :olgun:

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
dil anlatım edebiyat felan çalış bol bol ileride umarım bi sıkıntı olmaz o verdiğin kilolardan :olgun:
Yaş kaç yahu ?
Ne bu ego böyle ?
Saçma sapan iğrenç bir üslup ile gelip tavsiye vermeler filan.
Abimmiş.
Resimde maksimum 16 görünen adam bana abim diyor.
Üsluba bak.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Diyet ve kilo verme konularını gördükçe gülüyorum. Boyum yaklaşık 1.85 ve kilom 55 civarı. (Çok acımasızıca gelebilir ama detaylara henüz girmedim.)

Yemek düzenim:

-Sabah kahvaltısında minimum yarım, zaman varsa tam, canım sıkkınsa 2 ekmek yiyorum. Zeytinidir, peyniridir, sucuğudur şusu busu derken 2 ekmek gidiyor.
-Kahvaltıdan sonra evdeki atıştırmalıklara geçiyorum.
-Atıştırmalıklardan yaklaşık 1.5-2 saat sonra tekrar acıktığım için bir mini-öğün sıkıştırıyorum.
-Öğle yemeğinde ne varsa en az 1 dolu tabak, zaman zaman 3 tabak yediğime de rastlanıldığına dair vakalar mevcut.
-2 saat aradan sonra yine atıştırmalıklar. (Cips vs. olursa genelde bu saatte yerim.)
-3 saat içinde yeniden aç hissettiğim için bir ekmeklik malzeme de burada gidiyor.
-Akşam yemeğinde minimum 1 dolu tabak, yer yer 2 tabak.
-Yine atıştırmalıklar.
-Yatmadan önce 1 ekmeklik malzeme daha kayıplara karışıyor.

Ve hala kilo fazlam yok. (Daha doğrusu kilo alamıyorum.)

Bir resimle de sözümü bitirmek istiyorum:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Olm bunu yaparsan geberirsin la kilo verceksen sık ama az ye miden hiç boş kalmasın ama hiç ful de olmasın ayrica günde yarım çikolata da yiyebilirsin ama bir yol daha var fakat çok riskli ölebilirsin! Günde 1.5 iskenderden başka şey yememek!!!

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Diyet ve kilo verme konularını gördükçe gülüyorum. Boyum yaklaşık 1.85 ve kilom 55 civarı. (Çok acımasızıca gelebilir ama detaylara henüz girmedim.)

Yemek düzenim:

-Sabah kahvaltısında minimum yarım, zaman varsa tam, canım sıkkınsa 2 ekmek yiyorum. Zeytinidir, peyniridir, sucuğudur şusu busu derken 2 ekmek gidiyor.
-Kahvaltıdan sonra evdeki atıştırmalıklara geçiyorum.
-Atıştırmalıklardan yaklaşık 1.5-2 saat sonra tekrar acıktığım için bir mini-öğün sıkıştırıyorum.
-Öğle yemeğinde ne varsa en az 1 dolu tabak, zaman zaman 3 tabak yediğime de rastlanıldığına dair vakalar mevcut.
-2 saat aradan sonra yine atıştırmalıklar. (Cips vs. olursa genelde bu saatte yerim.)
-3 saat içinde yeniden aç hissettiğim için bir ekmeklik malzeme de burada gidiyor.
-Akşam yemeğinde minimum 1 dolu tabak, yer yer 2 tabak.
-Yine atıştırmalıklar.
-Yatmadan önce 1 ekmeklik malzeme daha kayıplara karışıyor.

Ve hala kilo fazlam yok. (Daha doğrusu kilo alamıyorum.)

Bir resimle de sözümü bitirmek istiyorum:

Hocam benim kilolu olmamam lazım teorik olarak.
Fakat şöyle bir durum var yazın taşınma faslım oldu çok hareketsiz kaldım.
Öyle olunca da baya bir kilo aldım.
Fakat bu bildiğimiz ölüm diyeti.
Kilo veriyorum bunla hızlı bir şekilde.
Zaten biraz kilo verip direk spora başlamayı planlıyorum şu YGS'den sonrası için.

Şeker muhabbeti yapan arkadaşlar olacak.
Hipoglisemi var bende. :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hocam benim kilolu olmamam lazım teorik olarak.
Fakat şöyle bir durum var yazın taşınma faslım oldu çok hareketsiz kaldım.
Öyle olunca da baya bir kilo aldım.
Fakat bu bildiğimiz ölüm diyeti.
Kilo veriyorum bunla hızlı bir şekilde.
Zaten biraz kilo verip direk spora başlamayı planlıyorum şu YGS'den sonrası için.
Ben günde 6 7 öğün yerim kafama göre :) Mesela şu an yemek yiyorum. Geceleri çok acıkırım genelde.

En iyi cevaplar
0
Yaş kaç yahu ?
Ne bu ego böyle ?
Saçma sapan iğrenç bir üslup ile gelip tavsiye vermeler filan.
Abimmiş.
Resimde maksimum 16 görünen adam bana abim diyor.
Üsluba bak.
yaşım 16 şubatta 17 ye giricem ego ha evet kimine göre egolu geliyorum :D tavsiye değil dalga geçiyorum anlaman lazım ama hala ciddi takılıyosun neyse beni eğlendiriyorsun en azından :D 16 yaşında adam mı olur la eğer benden büyüksen sana kardeşim mi diyim ne diyim :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yaşım 16 şubatta 17 ye giricem ego ha evet kimine göre egolu geliyorum :D tavsiye değil dalga geçiyorum anlaman lazım ama hala ciddi takılıyosun neyse beni eğlendiriyorsun en azından :D 16 yaşında adam mı olur la eğer benden büyüksen sana kardeşim mi diyim ne diyim :D
Yok 1 yaş büyüğüm sadece.
Fakat bana genelde bu tarz şakaları yakın çevrem yapar.
Hoş ben sizi forumda bile ilk defa görüyorum.