GB nasıl cogaltilir ?

oğuzhan41tr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama sonradan aktarabilir.Bazı bilgisayarlar var onlara hem pc hemde laptoplar takılabiliyor özel kablolar ile ama arkadaş uğraşmaz heralde yada bir teknik servise götürüp yaptırabilir.Tabi zahmetli işler.

lan gb yi cogaltcaz adam akıllı bak eyup çok gıcıksın ya sadece kac para eder ve program oyunlar gidermi dedim[DOUBLEPOST=1377297111,1377296996][/DOUBLEPOST]of tmm size sormuyorum yorma kendini eyupcum pc ciye sorayim :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya yeni bir PC al ya da 1TB'lik Hard diskler satılıyo flash gibi takıyosun güzel aslında :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim grafikler hızlı görüş uzak max fps yaptım bide başka hatırlamıyorum bakarım pcye geçince ssyi veriyim sana ayarları istersen?

Tanıdığım biride Minecraft oynuyordu onunki de kasıyordu tüm ayarları düşürmüş hala kasıyor diyordu diyecek laf bulamadım benimki gerçekten kastıracak bir şey olduğunda kasıyor sadece bilgisayarı da yeni sayılırdı laptop tu benimki masaüstü kasmıyor onda laptopta kasıyor bir miktar ama idare ediyor.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen buna da şükret ilk pcmiz 99 modeldi 18gb hdd ya var ya yok 128mb ram yada ekran kartı vardı zaten ana programlar hdd yi dolduruyordu ben cd den oynuyordum küçük oyunlar onu attık gitti 2009 model şimdiki masaüstü memnunum güzel yani :)

oğuzhan41tr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen buna da şükret ilk pcmiz 99 modeldi 18gb hdd ya var ya yok 128mb ram yada ekran kartı vardı zaten ana programlar hdd yi dolduruyordu ben cd den oynuyordum küçük oyunlar onu attık gitti 2009 model şimdiki masaüstü memnunum güzel yani :)

aynen sükretmeliyiz fakat simdi az geliyor innsanlara[DOUBLEPOST=1377386117,1377385910][/DOUBLEPOST]
P_P P_P P_P

Yenisini almalısnı onu çoğaltmanın hiçbir yolu yok.

yeni hardisk alirim isllah fakat aldigimda oyunlar programlar silinirmi kkardrs?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
PC'deki her şey HDD'ye kayıtlıysa, siilinir.Yedek almayı unutmamalısın.