Geç olsun güç olmasın .

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Güzel bir minecraft hikayen varmış
benim hiçbir zaman böyle olmadı :/

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adını yazsaymissin Efe ayrica sezerinde forum hesabi var. Benimde Efe ile tanismam Sezer in serveri sayesinde oldu iyi kide olmus serverin oyuncu kayip etmesinin sebebi 1.6.2 ye erken gecmesi oldu cogu kisi indiremedi oylede server 3-4 kisi ile bitiverdi.

A

Asigo64

Ziyaretçi
insanların sw i lapis yok diye kapanması çok kötü benimde başıma geldi :S daha doğrusu swima

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Adını yazsaymissin Efe ayrica sezerinde forum hesabi var. Benimde Efe ile tanismam Sezer in serveri sayesinde oldu iyi kide olmus serverin oyuncu kayip etmesinin sebebi 1.6.2 ye erken gecmesi oldu cogu kisi indiremedi oylede server 3-4 kisi ile bitiverdi.

Sezerin neti yogmuş ondan koymadım . Ha birde kendimle ilgili bölümü yazmadım :p

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sezerin interneti altyapi yapiminda suan o yuzden yok ama koysaydin onuda gorurdu. Telefondan vs

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimkine Benziyor Az çok ama
Sen betada başladın
ben ise bad video card yüzünden yaklaşık 1 yıldır bu oyunsuz kaldım yarım yıl kendim araştırdım yarım yıl bilgisayarda araştırdım ./[hep 2 yıldır oynayamadım derdim görürseniz aldırmayın daha şık dursun diye yazıyorum :p] herneyse işte pc yi yenileyince açmayı becerdim meğersem ekran kartı yetmiyormuş

neyse şimdi kendi hayatımı anlatırım :p

İyi Bir Minecraft Geçmişin var

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Benimkine Benziyor Az çok ama
Sen betada başladın
ben ise bad video card yüzünden yaklaşık 1 yıldır bu oyunsuz kaldım yarım yıl kendim araştırdım yarım yıl bilgisayarda araştırdım ./[hep 2 yıldır oynayamadım derdim görürseniz aldırmayın daha şık dursun diye yazıyorum :p] herneyse işte pc yi yenileyince açmayı becerdim meğersem ekran kartı yetmiyormuş

neyse şimdi kendi hayatımı anlatırım :p

İyi Bir Minecraft Geçmişin var

Yaklaşık ağustos ayından beri doğru düzgün ayarda oynayabiliyorum ondan önce laptop um vardı ve pekte kolay olmuyordu oynamak