Gece Gece Olmadı Bu

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar az önce salak gibi korkunç video seyrettim.
Konusu içine iblis girdiği söylenen insanların bilgileri.

Gece gece olmadı bu gelin konuşak biraz aklıma sokayım youtubenin önerileri yüzünden hep
Ruhi çenetten o konuya nasıl geldiysem.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
En iyi yöntem o konuyu düşünmemeye çalışmaktadır. Youtube bulunan seni eğlendirebilecek videoları izlersen ve gece yatarken onları düşünürsen bir problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca gece yatmadan önce NAS suresini okursan kendini daha güvende hissedersin.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
@Geleyepehele olmadı bu umarım yatağına 3 harfliler girer.
"Kızlar" bu kıyağımı unutma XD
Ha bu arada kızlar demişken unutmanın en ama en iyi yolunu biliyorum.,
Kardeş sen direk telefonu kaptığın gibi yatağına fırla yorganı üzerine çek ve müstehcen görüntüler izle tamamen unutuyorsun. :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
aynaya bakarsan arkandaki 3 harflilerin titreşimini görebilirsin---aynanın bilimle bile açıklanamamış gizemli yönleri vardır---gece aynalara fazla bakmayınız---
ses dalgası halinde duymak istersen gece uyurken 5 defa tam uyuyacakken bi daha hızla gözlerini aç onları rahatsız etmeye çalıştığını düşünerek sana bağıracaklar
çok ileri gidersen saldıracaklar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
aynaya bakarsan arkandaki 3 harflilerin titreşimini görebilirsin---aynanın bilimle bile açıklanamamış gizemli yönleri vardır---gece aynalara fazla bakmayınız---
ses dalgası halinde duymak istersen gece uyurken 5 defa tam uyuyacakken bi daha hızla gözlerini aç onları rahatsız etmeye çalıştığını düşünerek sana bağıracaklar
Naaptın bea :( Kanıtın var mı kanıtın? :(

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selaağm (bu mesajdan sonra unturneda kaçaacak)

abi bak olmadı bu şimdi

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayaletleri ve 3 harflileri Hentaü karakterleri yerine koy :)
İyi şeyler düşün

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selaağm (bu mesajdan sonra unturneda kaçaacak)

abi bak olmadı bu şimdi
yok be dalga geçiyorlar ben denemiştim yok adını yaz sil felan işe yaramıyor bak kur-an da felanda geçiyordur heralde cinler i biz göremeyiz he birde melekler vardı
biz onları göremeyiz ancak onlar görür he cinler varmı dersen var yok demiyorum ama bildiğim kadarıyla zarar veremiyorlar için rahat olsun birde
dubleks evlerde olur eviniz dubleks değilse korkma :D