- En iyi cevaplar
- 0
Girmiş bile ben daha yeni fark ettim o zaman internette sorun vardı uyarıyı yedik malesefMesajını editle spama girer
Girmiş bile ben daha yeni fark ettim o zaman internette sorun vardı uyarıyı yedik malesefMesajını editle spama girer
E yaniBu konunun açılışı gecelerimi oluyor sadece?![]()
Tayfadan çıkartıldım sanırım, yada hiç yoktum...@Zorinkun_ @zombiespaceman1 @AzlaazTR @lider12 ve nickini değiştirmiş olup nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha var.Onlar da tahminen 5 kişi falan.
Bu etiketlediğim kişilerden bilen vardır onların nicklerini tam olarak.
Ha unutmadan @Pr1sonsoul , @ErenReyiz ve @Susanoo [DOUBLEPOST=1410216808,1410216745][/DOUBLEPOST]
BurayaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ve Müziğe git.
Unutmadan @AxcelaD
Hep çıkarıcaz diyoruz ama bi çıkmadıvol.3 çıkmayacak mı ?
Yok artık ![DOUBLEPOST=1410249602][/DOUBLEPOST]13.000 puanlık hesabım sınırsız ban yedi senin moralin nasıl bozuk oluyor kardeşim?
Ula hava patliiy , ula gök deliniy vala. .-.ula ne oly
Steam eklesene : basar4458Etiketlendikten 3 sayfa sonra gelmek işte tam sincaplık bir iş
TamamSteam eklesene : basar4458
4 kişi ne güzel oynadık be. @lSincapl la ben durmadan kapışıyoruzMübarek sohbeti kaçırmışımTF2 yi kaçırmamışım
![]()
Ölmekten zevk alıyorum sen iki kere doğuyorsun Upfall'ı da unutmamak lazım bu arada sen niye hep benim kılığıma giriyon la4 kişi ne güzel oynadık be. @lSincapl la ben durmadan kapışıyoruzBir o öldürüyor bi ben bıçaklıyorum
![]()
Senin kılığına neden giriyorum ?Ölmekten zevk alıyorum sen iki kere doğuyorsun Upfall'ı da unutmamak lazım bu arada sen niye hep benim kılığıma giriyon la